Gicu Grozav a semnat cu Petrolul! Va fi prezentat alături de celelalte achiziții făcute de campioana Ligii 2 după promovare

Răzvan STÎNGĂ 15 Jun. 2022, 13:22 Liga 2
Gicu Grozav a semnat cu Petrolul! Va fi prezentat alături de celelalte achiziții făcute de campioana Ligii 2 după promovare

Petrolul a făcut un transfer extrem de interesant, prin aducerea lui Gheorghe Grozav (31 de ani). Atacantul de careu, care poate juca și în ambele flancuri din față, va fi prezentat miercuri seară de ”lupii galbeni”. Deocamdată, Petrolul nu a anunțat datele acordului cu Grozav.

Gicu Grozav a semnat cu Petrolul!

Actele au fost semnate, iar clubul va face precizări în privința informațiilor contractuale după ce Gheorghe Grozav va efectua primul antrenament sub comanda lui Nicolae Constantin, miercuri seară, când, probabil, jucătorul va oferi și primele declarații în urma revenirii la Ploiești.

Grozav a mai jucat pentru Petrolul un sezon, 2012-2013, când a venit liber de contract de la Standard Liege, dar a plecat apoi în Rusia, la Terek Grozny, în schimbul a 2.2 milioane de euro.

Gicu Grozav a jucat ultima dată în Ungaria. Sezonul trecut a marcat șapte goluri

În România, jucătorul născut la Alba Iulia a mai evoluat pentru ”U” Cluj și Dinamo. Acum, la Petrolul a revenit după experiența din Ungaria, de la Diosgyor, pentru care a evoluat în 26 de meciuri sezonul trecut și a marcat de șapte ori.

Două trofee are Gheorghe Grozav în palmares, cu Standard Liege, Cupa Belgiei în 2011, și Petrolul, Cupa României în 2013.

Arc peste timp‼ După fix zece ani, Gicu Grozav e gata să îmbrace, din nou, tricoul Petrolului

Mâine, jucătorul este așteptat să ajungă la Ploiești și, de la ora 20.00, să efectueze, pe Ilie Oană,  un prim antrenament sub comanda lui Nicolae Constantin”, a anunțat Petrolul pe pagina de Facebook.

Ulterior, Petrolul a venit cu o completare, anume că tot miercuri la antrenament vor fi prezenți și alți jucători care au semnat recent:

Ne vedem diseară, de la ora 20.00, pe Ilie Oană, cu Gicu Grozav și noile achiziții ale lupilor!”.

Gicu Grozav, al doilea transfer oficial al Petrolului după promovare

Fundașul dreapta Florin Borța (23 de ani), ultima dată la Concordia Chiajna, a fost prima achiziție a Petrolului în această vară, după promovarea în Liga 1, până la anunțul aducerii lui Grozav. Este posibil ca la Ploiești să ajungă și Mirko Ivanovski, ultima dată la Dinamo, care are un acord verbal cu campioana Ligii 2.

După ce a urcat în prima divizie, campioana din Liga 2 a renunțat la Silviu Pană, Marius Coman, Marius Chindriș și Viorel Lică. Lor li se va adăuga și Vedran Vrhovac și Senad Jarovic, cu care se negociază ruperea contractelor.

În ceea ce-l privește pe Viorel Lică, el și-a găsit deja o altă echipă, semnând cu Politehnica Iași.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ziua-si-transferul-la-poli-iasi-moldovenii-si-au-luat-si-un-atacant-polonez-din-liga-1-19235005

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-transfer-surprinzator-intre-rivalele-cfr-cluj-si-universitatea-cluj-alexandru-chipciu-ajunge-pe-cluj-arena-19234999

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-si-a-luat-atacant-de-liga-1-ardelenii-l-au-transferat-pe-adrian-balan-bun-venit-19234992

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gaz-metan-medias-continua-sa-piarda-fotbalisti-tinerii-cristian-maxim-si-raul-steau-vor-continua-in-liga-1-19234984

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Jun. 2022, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă