Gest superb al alb-violeților! ASU Poli va primi personalul medical la meciurile sale, gratuit, ca spectatori. Motivele deciziei

Anda DELIU 06 Apr. 2021, 18:51 Diverse
Gest superb al alb-violeților! ASU Poli va primi personalul medical la meciurile sale, gratuit, ca spectatori. Motivele deciziei

Deși vânzarea de bilete în epoca de dinainte de pandemie era o sursă importantă de venituri pentru club, ASU Poli a decis să acorde gratuitate pe termen nelimitat la meciurile de acasă personalului medical. Desigur, din momentul în care se va da drumul la spectatori pe stadioane, ca o răsplată pentru munca depusă în aceste vremuri de criză sanitară.

În luarea deciziei a contat și atitudinea ostilă de la unele proteste din țară, îndreptate și contra medicilor. ”De mai bine de un an de zile viaţa ne-a fost dată peste cap. Cu toţii am suferit sub o formă sau alta. Cei mai afectaţi dintre noi şi-au îndreptat speranţele către ei – cei din prima linie. Doctorii şi personalul medical s-au confruntat faţă în faţă cu ravagiile virusului, neajunsurile sistemului şi angoasa creată în această perioadă. În spatele măştilor şi a echipamentelor de protecţie cu care s-au obişnuit de mult, salvatorii noştri sunt totuşi nişte oameni. Iar din păcate eforturile lor nu au fost mereu apreciate aşa cum meritau. Nedreptăţile din spaţiul public la adresa celor care acum ar trebui să fie consideraţi adevăraţi eroi nu ne pot lăsa impasibili”, transmit cei de la Poli.

Facilitatea pentru personalul medical la meciului echipei ASU Poli, pe termen nelimitat

Accesul gratuit va fi pe termen nelimitat. ”Clubul nostru a încercat de la începutul pandemiei, prin mijloacele sale, să vină în sprijinul spitalelor. Şi chiar dacă gestul nostru putea fi considerat o picătură într-un pahar cu apă, ne place să credem că a fost un exemplu despre cum ne putem ajuta în cadrul comunităţii. Acum, când încercăm să zărim «lumina de la capătul tunelului» şi sperăm să revenim într-un viitor cât mai apropiat la viaţa de dinainte, Politehnica Timişoara a decis să ofere acces liber personalului medical la meciurile de acasă ale alb-violeţilor, în baza legitimaţiei de serviciu şi pe termen nelimitat, din momentul în care se va permite din nou desfăşurarea partidelor cu spectatori în tribune!”, mai informează clubul timișorean din play-off-ul Ligii 2.

? Din păcate, unii dintre noi am suferit în mod direct în timpul pandemiei actuale sau chiar am pierdut persoane…

Publicată de Politehnica Timișoara pe Marţi, 6 aprilie 2021

Deocamdată, autoritățile nu au anunțat când se va putea reveni ca spectator pe stadioane în campionatul intern de fotbal. Singura decizie vizează meciurile de la Campionatul European, iar Guvernul a precizat că acest caz nu constituie un precedent pentru alte evenimente, deoarece EURO are un regim special.

În primul meci din play-off-ul de promovare în Liga 1, ASU Poli a remizat în deplasare la Dunărea Călărași, scor 0-0. În etapa a doua, echipa timișoreană întâlnește, tot în deplasare, ”FC U” Craiova, în data de 10 aprilie, de la ora 14:00. Formația alb-violetă ocupă, momentan, locul 5 din 6 în grupa de promovare, cu 33 de puncte, fiind la trei puncte în spatele liderului ”FC U” Craiova.

Anda DELIU 06 Apr. 2021, 18:51 Diverse
Pe aceeași temă