FC Buzău a pierdut amicalul de 120 de minute cu Gaz Metan Mediaș. Jucătorii lui Cristian Pustai nu au făcut față echipei din Liga 1

Andrei PASCU 09 Oct. 2021, 15:10 Liga 2

FC Buzău s-a numărat printre echipele care au profitat de pauza campionatului Ligii a 2-a și a organizat și ea un meci amical, sâmbătă, 9 octombrie. Antrenorul Cristian Pustai și-a testat jucătorii într-o partidă cu o fostă echipă pe care a pregătit-o, formația din Liga 1, Gaz Metan Mediaș.

FC Buzău, eșec cu 0-2 în amicalul cu Gaz Metan Mediaș 

FC Buzău, una dintre cele mai în formă echipe din Liga 2, nu a putut scoate nici măcar un egal din disputa de la Mediaș. Gazdele s-au impus cu 2-0, într-un meci care a avut două reprize a câte 60 de minute fiecare.

Medieșenii au marcat în prima repriză, prin Răzvan Grădinaru și Ovidiu Horșia, în minutele 19 și 23.

Gaz Metan Mediaș nu a anunțat echipa de start sau jucătorii utilizați, dar, potrivit informațiilor oferite de club, Ilie Poenaru a folosit toți fotbaliștii valizi din lot.

FC Buzău a început în formula: Stoian – Zamfir, Wiktorski, Lopez, Oltean, Gaitan, Cârstocea, Munteanu, Ekollo, Ciobanu, Chică-Roşă.
Rezerve: Horeboiu –Oteliţă, Mondragon, Ghinga, Toma, Vîrtej, Paţurcă, Kanda, Petre.

FC Buzău are 10 meciuri oficiale fără eșec 

FC Buzău ocupă locul 6 în Liga 2, ultimul care la finalul sezonului regular duce în play-off. Are 17 puncte, grație a cinci victorii, două egaluri și două eșecuri, și un golaveraj de 28 de goluri marcate, cel mai bun atac din Liga 2, și opt goluri primite.

Echipa lui Pustai se află la 10 meciuri oficiale fără eșec, înregistrând șapte victorii și trei rezultate de egalitate.

Până la finalul lunii octombrie, FC Buzău va juca patru meciuri, trei în Liga 2 (cu Dacia Unirea Brăila, Unirea Slobozia și Ripensia) și unul în Cupa României (cu Dunărea Călărași).

Este bine că după primele etape nu am mai pierdut. Puteam să fiu și mai mulțumit, dar sunt doar mulțumit. Suntem peste ce am calculat eu, dar urmează alte meciuri în care vreau să mergem pe două puncte per joc.

(N.r. – Despre șansele primelor șase echipe din clasamentul Ligii 2, la play-off) Aș opta pentru așa ceva, pentru cele șase echipe, mai ales că au un parcurs bun, distanța e destul de mare. Doar Metaloglobus, Iași și Slobozia par că se pot bate pentru primele șase. O să ne orientăm să calculăm diferența față de Metaloglobus, ce meciuri mai are. Diferența e de câteva puncte, ceea ce e bine, pentru că e în avantajul nostru”, caracteriza Pustai momentele prin care trece FC Buzău.

Foto: Gaz Metan Mediaș

 

 

Andrei PASCU 09 Oct. 2021, 15:10 Liga 2
Pe aceeași temă