Torje, un exemplu pentru ripensiști. Ce spune Alexandru Pelici despre primirea mijlocașului la antrenamentele echipei timișorene

Torje, un exemplu pentru ripensiști.** Ce spune Alexandru Pelici despre primirea mijlocașului la antrenamentele echipei timișorene

Gabriel Torje (29 de ani) se antrenează de săptămâna trecută cu Ripensia, iar antrenorul echipei timișorene, Alexandru Pelici, a vorbit și despre acest lucru la finalul partidei cu CS Mioveni, desfășurate sâmbăta trecută și pierdută cu 5-0.

Pelici e de părere că Torje rămâne un model de urmat, în ciuda situației sale prezente. „Gabi ne-a întrebat dacă putem să-l primim să facă antrenamente în cadru organizat. Pentru că e greu să te antrenezi prin parcuri și să alergi de unul singur. Cu mare drag l-am primit. Poate fi un exemplu pentru jucătorii noștri tineri. Stau și îl ascultă, să-l urmărească la antrenament și să-și dorească să ajungă acolo unde a ajuns Gabi. În momentul în care un jucător cu vreo 50 de selecții în naționala României se antreneză cu tine, cred că este un exemplu. Faptul că în momentul de față nu are contract, cred că oricine poate să treacă prin asta. El trebuie să își analizeze cauzele. Dar ceea ce a făcut Gabi e de apreciat și poate fi un exemplu, din punctul meu de vedere”, a precizat antrenorul Ripensiei.

În cariera sa, Gabriel Torje a trecut pe la Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese (Italia), Granada, Espanyol Barcelona (ambele din Spania), Konyaspor, Osmanlispor (ambele din Turcia), Terek Groznyi (Rusia), Karabukspor (Turcia), a revenit la Dinamo și apoi a mers la Sivasspor (Turcia).

În sezonul trecut, Torje a evoluat 851 de minute în 20 meciuri, doar în opt începute ca titular, fără să înscrie, pentru Sivasspor. Pentru naționala României, mijlocașul dreapta timișorean are 56 de meciuri și 11 goluri.

Articol scris de Anda DELIU


 

Pe aceeași temă