Dan Alexa trage de Gabriel Tamaș să joace la FC Brașov: ”Sunt convins că Gabi își va încheia cariera aici. Vorbesc des cu el.” La meciul cu Concordia vrea să îndeplinească matematic obiectivul

Adi MARICA 27 Apr. 2023, 11:52 Liga 2
Dan Alexa trage de Gabriel Tamaș să joace la FC Brașov: ”Sunt convins că Gabi își va încheia cariera aici. Vorbesc des cu el.” La meciul cu Concordia vrea să îndeplinească matematic obiectivul

Gabriel Tamaș (39 de ani) s-a antrenat cu FC Brașov în toamna trecută, după despărțirea de Petrolul, dar la începutul anului a semnat cu o altă echipă din Liga 2, Concordia Chiajna.

Sâmbătă, FC Brașov va juca pe teren propriu cu Concorda Chiajna, în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2, iar Tamaș va fi adversarul trupei lui Alexa.

Dan Alexa și-l dorește la FC Brașov pe Gabi Tamaș

Antrenorul echipei din Brașov își face deja strategia pentru sezonul viitor, iar Gabriel Tamaș este un jucător în jurul căruia vrea să construiască o echipă solidă, care se se bată la promovare.

”Se știe relația mea cu Gabi, îmi este prieten și îl respect mult. În iarnă nu am putut să-l păstrăm la Brașov și cred că atunci mai mult l-am fi încurcat, pentru că la noi lucrurile nu erau stabile. Gabi mai poate juca liniștit cel puțin 2 ani. Este un jucător care pune foarte mult suflet și eu sunt convins că va reveni la Brașov să își încheie aici cariera. Vorbesc des cu el și îmi doresc mult să-l mai pot antrena odată. Dacă îi cunoști dorințele și caracterul este ușor de lucrat cu Gabi Tamaș”, a spus Dan Alexa.

Dan Alexa, înaintea meciului cu Concordia Chiajna: ”Vreau să arătăm bine în continuare”

Pentru derby-ul Grupei B a play-out-ului Ligii 2 cu Concordia Chiajna, Dan Alexa are așteptări mari de la jucătorii săi.

”Întâlnim principala contracandidată la câștigarea play-out-ului, o echipă bună, am avut un meci greu cu ei și în campionat. Am așteptări și pretenții foarte mari de la jucătorii mei, pentru că vreau să arătăm bine în continuare și să câștigăm play-out-ul după această etapă. Chiajna are jucători cu experiență, o echipă care a investit foarte mult în iarnă pentru promovarea în Liga 1. Acolo a fost dezamăgirea foarte mare și știu exact ce spun. Acum sunt convins că și ei vor să câștige play-out-ul, așa, ca o palidă consolare. Sunt convins că nu va fi un meci ușor”, a declarat Dan Alexa înaintea meciului cu Concordia.

Revedere plăcută cu Eugen Trică

Dan Alexa spune că revederea cu Eugen Trică, actualul antrenor al Concordiei, este întotdeauna plăcută.

Deși Alexa l-a bătut pe ”Jose” de două ori în acest sezon, victoriile brașovenilor cu Metaloglobus și Concordia, antrenorul Brașovului spune că statistica nu este relevantă.

”În acest sezon am câștigat noi de două ori, dar acum doi ani m-a bătut el cu Craiova. Trică este un antrenor bun, care pune mult suflet și care eu spun că a confirmat. Revederea cu el este întotdeauna plăcută”, a încheiat antrenorul echipei FC Brașov.

FC Brașov, singura echipă din play-out-ul Ligii 2 cu victorii pe linie

FC Brașov se poate mulțumi în acest sezon, cel mult, cu câștigarea Grupei B din play-out-ul Ligii 2, acolo unde este lider după cinci etape, cu 40 de puncte, cu două mai mult decât poziția secundă, pe care se află Concordia Chiajna.

Trupa lui Dan Alexa a obținut patru victorii în cele patru meciuri disputate până acum, 3-1 cu Viitorul Pandurii (acasă), 4-1 cu Progresul Spartac (deplasare), 9-0 cu Unirea Constanța (acasă) și 3-0 cu Ripensia (deplasare). FC Brașov este singura echipă din play-out, incluzându-le și pe cele șapte din Grupa A, neînvinsă după primele cinci etape.

Brașovenii mai au două meciuri în acest sezon, cu Concordia Chiajna, pe teren propriu, și cu CSC Dumbrăvița, în deplasare.

În turul sezonului regular, în etapa a 13-a, la 5 noiembrie 2022, FC Brașov s-a impus în jocul de la Chiajna cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Milcho Angelov, în minutul 23, din penalty.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-pregateste-achizitii-valoroase-in-vara-19268299

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabi-tamas-declaratie-emotionanta-despre-motivul-pentru-care-continua-sa-joace-fotbal-si-la-39-de-ani-de-ce-nu-ma-las-unul-dintre-motive-este-fetita-mea-19268069

https://liga2.prosport.ro/seria-1/kirill-kirilenko-a-plecat-de-la-fc-brasov-si-a-debutat-deja-pentru-noua-sa-echipa-din-prima-liga-din-belarus-conducerea-clubului-lucreaza-la-lista-neagra-dar-si-la-prelungirea-contractelor-19268012

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-rares-lazar-dupa-accidentarea-urata-din-meciul-cu-ripensia-cand-poate-reveni-pe-teren-jucatorul-echipei-fc-brasov-19267999

Adi MARICA 27 Apr. 2023, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă