Fratele românului de la Arsenal a semnat cu Concordia Chiajna! Daniel Cîrjan revine în România după o scurtă perioadă petrecută la Londra. În Liga 2 a debutat la 15 ani

Andreea VISU 19 Aug. 2020, 10:53 Liga 2

Daniel Cîrjan (22 de ani), fost jucător la Petrolul sau Daco-Getica, a semnat cu Concordia Chiajna și devine al zecelea transfer perfectat în această vară de echipa ilfoveană care în următorul sezon de Liga 2 își propune să nu mai rateze promovarea. Noua ediție a eșalonului secund începe la 29 august, într-un format nemaiîntâlnit până acum.

Din postura de jucător liber de contract, Daniel Ștefan Cîrjan a semnat o înțelegere pe trei ani cu echipa antrenată de către Florin Bratu, unde a fost în probe în ultima perioadă și a fost testat în amicale.

În cariera sa, Daniel Cîrjan a jucat și pentru Petrolul Ploiești, când echipa era în Liga 3, după ce a pornit de la zero din Liga a 4-a

Daniel Cîrjan a semnat cu Concordia Chiajna, după ce ultima dată a jucat în România la Daco-Getica

Produs al Sportului Studențesc, Daniel Cîrjan a mai evoluat în România la Viitorul Domnești (Liga 3), Petrolul Ploiești (Liga 3) și Daco-Getica București (Liga 2).

Precum fratele său, Cătălin Cîrjan (17 ani), mijlocaș legitimat la Arsenal Londra, tânărul fotbalist a fost promovat la echipa din Liga 3 Viitorul Domnești la o vârstă fragedă, de către Vergil Andronache, fost antrenor al echipei din Regie.

Debutul la seniori l-a avut însă la Sportul, la doar 15 ani, pentru care a jucat într-un meci de Liga 2, în partida din Regie cu Rapid CFR Suceava (scor 2-5).

Ultima dată, Daniel Cîrjan a evoluat în Liga 2 la Daco-Getica București, în sezonul 2018/2019, când a avut 23 de meciuri jucate, în 20 dintre ele începând ca titular.

Odată cu plecarea fratelui său la Arsenal, la Londra, întreaga familie s-a stabilit acolo. Daniel și-a încercat norocul în ligile inferioare din Anglia, însă fotbalul l-a adus din nou în România. De această dată la Concordia Chiajna, pentru care va evolua din nou în eșalonul secund.

Daniel Cîrjan și părinții săi l-au urmat pe Cătălin Cîrjan la Londra, acolo unde a semnat cu Arsenal

Concordia Chiajna a ajuns la zece transferuri efectuate pentru noul sezon

Concordia Chiajna ajunge, astfel, la zece transferuri perfectate în această vară pentru noua ediție a Ligii 2.

În primă fază, Concordia a semnat cu jucătorii Alexandru Cherecheș (fundaș, 23 de ani, ex ASU Poli) și Ionuț Biceanu (mijlocaș, 26 de ani, ex Astra), apoi au urmat Baudouin Kanda (mijlocaș, 27 de ani, ex Farul Constanța), Sergiu Arnăutu (atacant, 30 de ani, ex Petrolul) și Philippe Nsiah (atacant, 25 de ani, ex Thanh Hoa FC – Vietnam).

În ultimele zile au semnat și atacanții Andrei Hergheligiu (28 de ani, ex CS Mioveni) și Azdren Llullaku (32 de ani, ex Shakhtjor Soligorsk / Belarus), cât și fundașul Cătălin Alexe (24 de ani, ex CS Mioveni) și mijlocașul defensiv Bogdan Piper (18 ani, ex Minaur Baia Mare).

Andreea VISU 19 Aug. 2020, 10:53 Liga 2
Pe aceeași temă