FOTO | S-au săturat de promisiuni neonorate. Neplătiți din decembrie, jucătorii Călărașiului au refuzat să joace în primele două minute ale partidei cu ASU Poli, după ce inițial au amenințat că nu fac deplasarea

Andrei PASCU 30 Apr. 2021, 15:42 Liga 2

Jucătorii Dunării Călărași au ajuns la capătul răbdării! Fără salarii plătite de luni de zile, de anul trecut, au reacționat în meciul cu ASU Poli, când după fluierul de start au luat ”poziția drepți” pentru aproape două minute și au refuzat să joace.

Fotbaliștii Dunării Călărași au văzut doar o parte din banii pe luna decembrie 

Au vrut să transmită un nou semnal de alarmă despre lucrurile care se întâmplă la echipă, aspect care se cunoaște foarte bine și scos în față și de antrenorul Cristian Pustai, dar și de jucători în mai multe momente ale sezonului. Au reușit un campionat foarte, foarte bun, comparativ cu ”respectul” pe care îl primesc din partea conducerii.

Jucătorii Călărașiului nu și-au văzut munca răsplătită până acum, deși au mers așa cum nu își imagina nimeni în sezonul regular și au obținut calificarea în play-off. Existau promisiuni multe din partea conducerii că acest obiectiv măreț obținut de jucători cu conturile goale va regla situația, dar aceasta persistă și se prelungește.

S-au săturat de tratamentul primit, iar în ultimul timp au început să reacționeze cu decizii ferme. Momentul de la partida cu ASU Poli nu este singular.

Fotbaliștii Dunării Călărași au amenințat că nu fac deplasarea la Timișoara 

Liga2.ro a scris în exclusivitate în urmă cu numai câteva zile, pe 27 aprilie, că jucătorii au refuzat să se antreneze și că au fost la un pas să nu facă deplasarea la Timișoara, pentru jocul cu ASU Poli. Asta pentru că ultimii bani pe care i-au primit reprezintă, atenție, 80 la sută din salariile pentru luna decembrie. Din acest motiv, mai mulți jucători și antrenorul Cristian Pustai au depus memorii pentru primirea datoriilor.

Reacțiile a doi fotbaliști de la Dunărea Călărași pentru Liga2.ro, sub protecția anonimatului:

”Fiecare dintre noi avem familii, sunt jucători care au venit de la alte cluburi și n-au luat niciun ban de anul trecut. Sunt prea multe neajunsuri. Ne-am calificat în play-off, am tras de noi, dar este prea mult. Să nu iei bani de atâtea luni… Nu se mai poate”.

”Ultimii bani pe care i-am luat au fost pentru luna decembrie, și nici aceia pe toți. Unii au luat 80 la sută, alții 70 la sută, unii 90 la sută. Nici prime de joc nu avem, ne-au promis, la un moment dat, că ne fac o foaie în care să treacă primele și au rămas doar vorbele. E păcat, pentru că avem șanse să promovăm și se întâmplă astfel de lucruri”.

Dunărea Călărași a terminat turul play-off-ului pe loc de baraj

Dunărea Călărași are în continaure șanse la promovarea în Liga 1. La finalul turului, înaintea confruntării cu ASU Poli, echipa se clasa pe locul 4, cu 39 de puncte, poziție care duce în baraj.

O victorie, două egaluri și două înfrângeri a înregistrat înaintea confruntării de pe Bega, Dunărea Călărași, în play-off.

Capturi foto: TelekomSport și DigiSport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atat-le-a-trebuit-adrian-mihalcea-si-a-criticat-dur-jucatorii-dupa-ce-unirea-slobozia-a-facut-egal-cu-retrogradata-aerostar-bacau-nu-avem-motivatie-n-am-avut-o-exprimare-coerenta-am-facut-19182094

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-meci-intre-farul-si-u-cluj-dupa-scandalul-din-sezonul-regular-ianis-zicu-e-un-moment-de-reorganizare-si-fiecare-jucator-trebuie-sa-dea-totul-constantenii-19182067

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-primele-cinci-meciuri-din-vinerea-mare-sunt-programate-de-la-ora-1100-19182025

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 Apr. 2021, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă