FOTO | Reunirea lui ”U” Cluj l-a prins pe căpitanul Gabi Tamaș pe plajă în Maldive. Costel Enache i-a stabilit fostului internațional ”pedeapsa” pentru a recupera antrenamentele pierdute

Liga2.ro 09 Jan. 2021, 13:31 Liga 2

Universitatea Cluj și-a reluat de ieri, 8 ianuarie 2021, antrenamentele pentru pregătirea părții a doua a sezonului Ligii 2, însă din lot lipsește chiar căpitanul echipei. Fundașul Gabriel Tamaș (37 de ani) se află în această perioadă în Maldive, în vacanță.

Antrenorul Costel Enache a explicat la reunirea echipei clujene motivul pentru care Tamaș lipsește de la primele ședințe de pregătire din 2021 și ce va fi trebui să facă pentru a recupera diferența de antrenamente față de colegii săi.

Reunirea echipei ”U” Cluj l-a prins pe Gabi Tamaș pe plajă în Maldive, în vacanță

Inițial, ”U” Cluj își stabilise reunirea în data de 11 ianuarie, însă din cauza faptului că faza optimilor Cupei României a fost programată în perioada 9-11 februarie, atunci ardelenii au decis să înceapă mai repede cu trei zile antrenamentele în 2021. Gabi Tamaș își rezervase deja vacanța alături de soția sa, Ioana Tamaș, astfel că primele antrenamente ale Universității l-au prins pe fostul internațional departe de casă, pe plajele din Insulele Maldive, în Oceanul Indian.

”Gabi Tamaș, probabil că, din modul nostru de organizare prea pripit, pentru că planul nostru, făcut prin luna octombrie, a fost să începem pe 11 ianuarie. Cupa României s-a așezat pe 9 februarie și atunci a trebuit să aducem și noi startul antrenamentelor cu trei zile mai devreme. El avea deja biletele luate. Asta este, o să lipsească două antrenamente. O să facem individualizare cu el să mai pună la punct ce mai are de pus”, a spus antrenorul Costel Enache.

În prima parte a sezonului de Liga 2, Gabi Tamaș a jucat pentru ”U” Cluj în nouă meciuri, de fiecare dată titular, reușind să înscrie și un gol, cel decisiv din partida cu Ripensia (scor 1-0).

Neciu, Novac, Mureșan și Pop lipsesc și ei

Gabriel Tamaș nu e singurul jucător al Universității Cluj care ratează începutul pregătirii de iarnă. Robert Neciu și Daniel Novac sunt încă accidentați și vor mai lipsi o bună perioadă, în timp ce Andrei Mureșan și Alexandru Pop sunt indisponibili în urma unor evenimente din perioada de vacanță.

”Lipsesc cei doi jucători cu accidentări de lungă durată, Neciu și Novac. Mai avem alte probleme iscate de programul de pregătire dat în vacanță. Andrei Mureșan are o pubalgie de la unele din exercițiile pe care le-a avut de făcut în vacanță, iar Alex Pop a avut o intervenție chirurgicală, i-a apărut un chist și probabil două zile nu o să facă antrenamente”, a declarat antrenorul Universității Cluj.

”U” Cluj s-a despărțit în această iarnă, până acum, de George Florescu și Bogdan Barbu, acesta din urmă semnând între timp cu Rapid. La capitolul achiziții, primul venit este mijlocașul albanezo-grec Donaldo Acka, de la Poli Iași, iar aproape să semneze este și Lucas Chacana, mijlocaș argentinian tot de la formația din Copou.

Foto: Instagram Gabriel Tamaș și FC Universitatea Cluj

 

 

Liga2.ro 09 Jan. 2021, 13:31 Liga 2
Pe aceeași temă