FOTO și VIDEO | Petrolul și-a reluat antrenamentele cu 27 de jucători, dar destul de mulți absenți. Silviu Pană și Ștefan Bărboianu sunt primele două achiziții

Marius ANGHEL 06 Jan. 2021, 16:57 Liga 2

Petrolul este a treia echipă dintre cele care participă în campionatul Ligii 2 care în această iarnă își reia pregătirile pentru sezonul de primăvară, după ASU Politehnica Timișoara și CSM Slatina, care s-au reunit ieri.

Jucătorii echipei ploieștene s-au strâns astăzi, 6 ianuarie 2020, la stadionul ”Ilie Oană”, după o lună de zile de vacanță, cu ”gândul la promovare, fiind conștienți că au nevoie de o pregătire cât mai bună și un parcurs fără greșeală în cele șase etape care au mai rămas de disputat din sezonul regular, pentru a putea, mai apoi, în play-off, să continue cu șanse mari lupta pentru accederea în primul eșalon”, anunță Petrolul pe site-ul oficial.

Silviu Pană și Ștefan Bărboianu, primele achiziții ale Petrolului. Răzvan Matiș s-a întors la Viitorul

La primul antrenament din 2021, sub comanda lui Viorel Moldovan și a staffului său au fost prezenți 27 de jucători. Noutățile sunt reprezentate de apariția în lot a fotbaliștilor Silviu Pană și Ștefan Bărboianu, primele două achiziții din această iarnă, cât și de Flavius Bodea și Rafael Popovici, tineri din cadrul clubului.

Astăzi, după reunire, la Ploiești a sosit și Amidu Salifu, în vreme ce Armando Vajushi, Marian Huja, Bryan Mendoza, Joeri Poelmans și Nicolai Cebotari vor intra, treptat, de zilele următoare, în programul de pregătire al echipei.

Lipsește însă Răzvan Matiș, care a fost rechemat de Viitorul, clubul de care aparține contractual.

Jucătorii care au fost la reunirea Petrolului:

portari: Raul Avram, Giorgi Kitanov, Flavius Bodea;
fundași: Alberto Olaru, Ștefan Bărboianu, Bart Meijers, Andrei Răuță, John Steven Mondragon, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Valentin Țicu;
mijlocași: Pol Roige, Nir Lax, Serge Yvan Ekollo, Alexandru Saim Tudor, Robert-Daniel Enache, Mihai Nițescu, Vlad-Adrian Bogdan, Manuel Botic, Mihai Constantinescu, Mario Bratu, Silviu Pană, Rafael Popovici;
atacanți: Valentin Balint, Vasile Buhăescu, Steve Leo Beleck, Sory Ibrahim Diarra.

Viorel Moldovan: ”Trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru ceea ce ne va aștepta în această primăvară”

Petrolul, clasată abia pe locul 9 în clasamentul Ligii 2 după primele 15 etape, fiind la două puncte în spatele ultimei poziții care duce în play-off-ul de promovare, ocupate de ”U” Cluj, s-a reunit, după cum spune antrenorul Viorel Moldovan, cu gândul de a se pune la punct atât fizic, cât și tehnico-tactic.

”Ne-am reunit destul de devreme, față de alți ani, dar am avut o vacanță suficient de mare, iar acum trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru ceea ce ne va aștepta în această primăvară. Va fi o perioadă foarte importantă, aceasta a acumulărilor, și cred că avem timpul necesar pentru a pune la punct atât latura fizică, cât și pe cea tehnico-tactică. Trebuie să începem foarte bine sezonul de primăvară și suntem obligați, practic, să câștigăm primele trei jocuri, ca să ne luptăm apoi, pentru play-off și pentru promovare”, a spus Viorel Moldovan la reunire.

”Mai sunt doar șase meciuri de disputat în sezonul regular, dar toate sunt extrem de importante și vor fi hotărâtoare pentru viitorul echipei. Suntem obligați să le câștigăm, pentru că obiectivul nostru este promovarea”, a fost, și mai tranșant, președintele Costel Lazăr, citat de fcpetrolul.ro.

În această iarnă, Petrolul se va pregăti pe plan local și apoi în zona Brașovului.

https://www.youtube.com/watch?v=EoIB_aYOqQI&fbclid=IwAR05Gl5U42dpHiNkCnypCyhvWL9qLGqv1cazDpzMBaGltWL8nbt3s0KA_yM

Foto și video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-turris-oltul-in-pericol-sa-piarda-doi-fotbalisti-razvan-matis-si-florian-haita-au-fost-rechemati-la-pregatiri-de-viitorul-constanta-19163301

 

Marius ANGHEL 06 Jan. 2021, 16:57 Liga 2
Pe aceeași temă