FOTO | Jucătorii Rapidului, victimele unei noi ironii a unui grup de suporteri care a mers din nou în Regie. Giuleștenii s-au ales cu scutec de bebeluș și li se transmite: ”Nu vă mai c*cați pe voi, jucați fotbal pentru noi!”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2021, 14:18 Diverse

O parte a suporterilor Rapidului, grupul ”UnicSibiu”, a mers din nou în Regie, ”casa” giuleștenilor în perioada în care stadionul din Giulești este în construcție, pentru a ironiza jucătorii pregătiți până în weekendul trecut de Nicolae Grigore și apoi a prezenta ”fapta lor măreață” în spațiul public.

Se întâmplă pentru a treia oară în acest sezon, după o serie de rezultate modeste înregistrate în campionat sau Cupa României, după ce în precedentele dăți jucătorii Rapidului au fost comparați cu verze și balerine.

Jucătorii Rapidului, ironizați din nou de ”UnicSibiu”

De această dată, după eșecul suferit la Slobozia, 1-2 cu Unirea, în etapa a 19-a a Ligii 2, fiecare jucător al Rapidului s-a ales cu un scutec de bebeluș și cu îndemnul comun: ”Nu vă mai c*cați pe voi, jucați fotbal pentru noi!”.

”Să vă fie rușine, mercenarilor!
Nu meritați să purtați aceste culori, plecați cu toții!
«Nu vă mai c*cați pe voi, jucați fotbal pentru noi!»”, este mesajul grupului UnicSibiu pentru jucătorii Rapidului.

Jucătorii cărora li s-a pus o fotografie și sub ea un pampers sunt: Horațiu Moldovan, Luca Florică, Alexandru Dandea, Ivica Zunic, Ionuț Voicu, Antonio Sefer, Amir Jorza, Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Alexandru Ioniță și Adrian Bălan.

Toți aceștia au jucat în meciul cu Unirea Slobozia. Au mai evoluat la acea partidă și nu apar în poze jucători ca Marian Drăghiceanu, Cătălin Hlistei, Rareș Ilie, Daniel Benzar și Petre Goge.

Să vă fie rușine, mercenarilor!
Nu meritați să purtați aceste culori, plecați cu toții!

„Nu vă mai c*cați pe voi, jucați fotbal pentru noi!”

Publicată de UnicSibiu pe Joi, 18 martie 2021

”UnicSibiu”, contestați pentru noul lor gest de alți suporteri ai Rapidului: ”Multă minte va mai trebuie” / ”Deja întreceti măsura și ați mers prea departe”

Acțiunea celor din grupul ”UnicSibiu” nu a fost pe placul tuturor suporterilor Rapidului. Postarea cu jucătorii ironizați cu pampers a atras o serie de reproșuri.

Majoritatea mesajelor sunt împotriva acțiunii:

  • ”Deja întreceti măsura și ați mers prea departe! NU ati rezolvat NIMIC nici după verze, nici după balerine. Situația echipei e la fel de nasoala. Acum pampers? Pe bune? Atât vă duce capul? Vă credeam oameni cu coloana vertebrală! Din păcate, aparentele înșală! Succes și mai multa inspirație la „coregrafii”! V-ati pierdut gustul, poate ați luat Covid!”
  • ”Fiecare e liber să facă ce vrea, dar acum chiar nu era momentul.”
  • ”Bv baieti ! Lazar e cel mai cacacios :))) sa plece toti ! Mai bine jucam cu juniorii…”
  • ”Multă minte va mai trebuie, o sa preia toti si o sa fim subiect de gluma „datorita miscarii strategice si psihologice extraordinare” facuta de voi. Era nevoie de liniste acum… a mers aia cu varza, desi a fost jalnica si aia, dar gata, cat o mai tineti asa? Sunt glume de copii astea…”

Iar cei din ”UnicSibiu” au și răspuns mesajelor primite:

  • ”Tu poți accepta în continuare să-și bată joc ei de tine. Noi ne asumăm gestul/gesturile făcute.”
  • ”Nu avem nevoie de reacții. O să o facem și data viitoare, pentru că ne pasă și ne-am săturat să fim bătaia lor de joc.”

În trecut, jucătorii Rapidului au fost făcuți ”verze” și ”balerine”, dar s-au ales și cu cauciucurile de la mașină tăiate

Nu este primul episod în acest sezon în care jucătorii Rapidului sunt umiliți. După ce au atașat numele jucătorilor pe niște verze, ca urmare a eliminării din Cupa României, scor 2-3 cu Progresul Spartac (Liga 3), suporterii Rapidului i-au comparat apoi cu niște balerine, după eșecul cu 0-3 pe teren propriu cu CS Mioveni, pe elevii lui Mihai Iosif.

”Donez varza. P.S. Nu e bună nici de murături”, ”Nu ne meritați! Plecați cu toții! #verzelor”, a fost primul mesaj al fanilor echipei Rapid uniți sub grupul UnicSibiu, către Daniel Benzar, Ștefan Pănoiu, Gabriel Lazăr, Mircea Leasă, Cătălin Țîră, Anestis Nastos, Virgil Drăghia, Bogdan Manole, Alexandru Dulca, Cătălin Hlistei, Alexandru Tătaru, Raul Costin, Radu Crișan, Antonio Sefer, Marian Drăghiceanu, plus încă unul, căruia nu i se vede numele.

”Balerinele noastre. Lacul lebedelor în formație completă”, au scris, ulterior, după eșecul cu Mioveni, aceiași ”fani”, pentru Drăghia, Jorza, Manole, Dandea, Goge, Sefer, Lazăr, Pănoiu, Drăghiceanu, Bălan, Hlistei, Țîră, Finica, Costin, Benzar și Crișan.

Altă ”acțiune” a suporterilor în care jucătorii au fost victime s-a întâmplat după jocul din etapa a 17-a a Ligii 2, al doilea meci în 2021, după ce băieții pregătiți atunci de Nicolae Grigore au obținut doar un 0-0 la Buzău, cu SCM Gloria. Fanii giuleșteni ”au luat foc” după această remiză și au mers la stadionul din Regie, acolo de unde jucătorii au plecat în deplasare și le-au tăiat cauciucurile mașinilor personale ale fotbaliștilor. Printre victime s-au numărat Ivica Zunic, Virgil Drăghia și Rareș Lazăr.

Antrenorul Mihai Iosif cerea ”ca întreaga suflare rapidistă să fie unită”

După jocul de la Slobozia, antrenorul Nicolae Grigore a demisionat, iar în locul său a fost numit din nou ”principal” Mihai Iosif. Acesta a avut un îndemn chiar către suporteri, să susțină necondiționat echipa în acest final de sezon regular, în speranța că se vor obține două victorii și, implicit, calificarea în play-off-ul de promovare.

”Avem nevoie de susținerea tuturor, să-i simțim pe toți aproape cu sufletul și, așa cum am spus-o și în precedentele interviuri, lipsa lor ne afectează foarte, foarte mult”, a spus Mihai Iosif într-un interviu acordat pentru ProSport.

”Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele și avem nevoie de voi toți alături de noi. Hai Rapid!”, declara Iosif după ce era instalat din nou ca antrenor principal.

Rapid e pe locul 11 în Liga 2, cu ultima șansă la accederea în play-off

Rapid e pe locul 11, cu 27 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus și CS Mioveni, care au golaveraj mai bun și stau mai sus în clasament, însă mai are, totuși, șanse la play-off. Distanța față de locul 6, ultimul care asigură accederea în grupa de promovare la finalul sezonului regular și pe care se află acum ”U” Cluj, cu 29 de puncte și cu un meci mai mult disputat, este de doar două puncte.

Speranțe pentru giuleșteni la play-off încă sunt, însă echipa trebuie să câștige ultimele două jocuri din sezonul regular și să aibă și norocul rezultatelor celorlalte contracandidate. În etapa următoare, Rapid joacă acasă cu Dunărea Călărași (21 martie, ora 19:00), iar apoi o întâlnește în deplasare pe Metaloglobus.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-rapidului-s-au-razbunat-pe-jucatori-dupa-remiza-de-la-buzau-giulestenii-si-au-gasit-masinile-avariate-la-revenirea-din-deplasare-19171687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/propunerea-lui-gigi-corsicanu-refuzata-de-victor-angelescu-liderul-suporterilor-rapidului-a-cerut-schimbari-majore-la-club-doua-plecari-un-nou-presedinte-si-alt-antrenor-exclusiv-19174925
Marius ANGHEL 18 Mar. 2021, 14:18 Diverse
Pe aceeași temă