FOTO | Imagine tulburătoare cu rana rapidistului Băjan, eliminat în meciul cu ASU Poli. Daniel Pancu a izbucnit din nou: „Uitați-vă cum arată capul jucătorului meu!”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 16:58 Campionat

Derby-ul ASU Poli – Rapid, desfășurat duminică, la Timișoara, și încheiat la egalitate, scor 0-0, a fost influențat de o fază de joc petrecută în minutul 5 a întâlnirii. Atunci, Robert Băjan și Alexandru Cherecheș s-au ciocnit cap în cap la un duel aerian, iar arbitrul a dictat eliminare. Rapidistul Băjan a primit cartonaș roșu, în timp ce polistul Cherecheș, care a ieșit mai șifonat după această lovitură, fiind făcut KO și înlocuit cu un coechipier, a fost transportat imediat de ambulanță la spital.

Ulterior, inclusiv Robert Băjan a fost transportat la Spitalul Județean cu ambulanța pentru a fi cusur la cap.

Daniel Pancu: „Vrem să fim arbitrați corect și să fim respectați!”

Inițial, nimeni nu a comentat decizia arbitrului referitoare la această fază în care a fost eliminat Băjan, însă, mai apoi, după ce a văzut rana jucătorului său și a urmărit și faza video a incidentului din minutul 5, Daniel Pancu a reacționat, continuând să ceară ca Rapid să fie arbitrată corect și să fie respectată.

„Eu știam că atunci când sari la cap să lovești, o faci cu fruntea, nu cu creștetul. Vrem să fim arbitrați corect și să fim respectați! Nu suntem respectați la nivelul istoriei noastre și nu sunt respectați oamenii care își lasă familiile singure 36 de ore ca să ne susțina în deplasare. Fără greșelile de arbitraj am fi avut minimim opt puncte în plus! Uitați-vă cum arată capul jucătorului meu!”, a spus Daniel Pancu pentru ProSport.

Antrenorul Rapidului a acuzat arbitrajul lui Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) și la finalul partidei cu ASU Poli, când a reclamat mai multe penalty-uri neacordate.

„Robert Băjan a suferit un traumatism cranio-cerebral, plagă contuză, însă a fost eliminat în minutul 8 al partidei cu Poli Timișoara.
Pe lângă această eliminare, la o lovitură cap în cap, Rapid a mai avut un penalty neacordat, la un fault asupra lui Djuric, în care austriacul a primit cartonaș galben pentru simulare, dar și alte două faze cu circumstanțe de penalty, la Sefer și Drăghiceanu.
Pe această cale, îi urăm multă sănătate lui Alexandru Cherecheș”
, a anunțat Rapid după meciul cu Poli.

Cât îl privește pe fundașul echipei ASU Poli, Alexandru Cherecheș, acesta a suferit un traumatism cranio-facial cu pierdere de cunoștință și va trebui să ia repaus câteva zile.

„După contactul din meciul de astăzi dintre Alexandru Cherecheș și Robert Băjan, jucătorul nostru suferit un traumatism cranio-facial cu pierdere de cunoștință, fiind transportat la spital. În urma investigațiilor a fost externat cu recomandarea de repaus și supraveghere din partea doctorului echipei pentru următoarele zile.
Multă sănătate Alex și Robert!”
, a anunțat Politehnica Timișoara.

Articol scris de Victor VRÎNCEANU
Foto: Leczki JOZSI și Emanuel Titus ILIEȘI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 16:58 Campionat
Pe aceeași temă