Fotbalistul tip gladiator! Denis Ispas a jucat pentru ”U” Cluj cu nasul rupt: ”A fost foarte incomod, deoarece nu puteam respira”

Andrei PASCU 16 Aug. 2021, 16:50 Liga 2
Fotbalistul tip gladiator! Denis Ispas a jucat pentru ”U” Cluj cu nasul rupt: ”A fost foarte incomod, deoarece nu puteam respira”

Universitatea Cluj are un start impecabil de sezon în Liga 2. Are trei victorii în primele trei meciuri, după 3-0 cu Poli Timișoara, 1-0 cu FC Buzău și 1-0 cu Unirea Constanța. În situația ardelenilor, cu 9 puncte, sunt și echipele Unirea Slobozia, Steaua, FC Hermannstadt și Concordia Chiajna, departajarea momentană fiind făcută pe baza golaverajului.

În ceea ce privește cel mai recent meci disputat de ”U” Cluj, cu Unirea Constanța, decisă de golul lui Victor Dican, partida a fost marcată, într-o oarecare măsură, de accidentarea lui Denis Ispas. Acesta a jucat cu nasul spart, după un duel aerian avut pentru minge în minutul 15.

Ispas a jucat în meciul cu Unirea Constanța cu nasul rupt, din minutul 15

Fotbalistul originar din Târgoviște a dus meciul la capăt, pe teren, chiar dacă arbitrul Szabolcs Kovacs (Carei) l-a trimis în mai multe rânduri la margine, fiindcă sângera.

”Faza este destul de simplă. Noi ca și echipă eram foarte agitați, iar la o acțiune unul dintre colegi nu a mai auzit momentul în care am strigat și așa s-a produs ciocnirea dintre noi, care s-a soldat cu accidentarea mea nazală. Importante sunt cele trei puncte și nimic altceva. Putea fi oricine în locul meu și același deznodământ se putea întâmpla.

(N.r. – A fost greu ulterior să joci cu problema respectivă?) A fost foarte incomod deoarece nu puteam respira pe nas, acesta fiind rupt. Mă bucur că mi-am putut ajuta echipa să obțină cele trei puncte și sper să continuăm momentul bun prin care trecem”, a spus Ispas pentru site-ul oficial al FC U Cluj.

  • Denis Ispas a mai jucat în cariera sa pentru Chindia Târgoviște, ACS Șirineasa (actuala Viitorul Pandurii), Dunărea Călărași, Farul Constanța, Turris Oltul Turnu Măgurele și ”FC U” Craiova.

”U” Cluj, amical cu Unirea Ungheni 

Altfel, cum ”U” Cluj a jucat joia trecută în etapa a 3-a a Ligii 2, iar următorul meci îl are programat sâmbătă, la Iași, cu Poli, deci între cele două jocuri sunt nouă zile distanță, Erik Lincar a decis să programeze o partidă de verificare.

Așa se face că Universitatea Cluj va avea marți un test cu echipa de Liga 3, Unirea Ungheni. Confruntarea are ora de începere 11:00, iar locul de disputare este Cluj Arena. Clubul a anunțat însă că suporterii nu pot intra pe arenă, partida urmând să se desfășoare fără spectatori.

”Mâine, de la ora 11:00, vom avea parte de un meci de verificare.
Jucăm împotriva celor de la Unirea Ungheni. Partida se va disputa pe Cluj Arena, însă accesul spectatorilor nu va fi permis.
Numai U!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului din Cluj.

Foto: Universitatea Cluj

 

Andrei PASCU 16 Aug. 2021, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă