Fotbalistul de la ”U” Cluj care n-a acceptat înjumătățirea contractului: ”Nu are de ce să-mi pară rău.” Cine l-a sfătuit și de ce s-a opus deciziei conducerii

Vlad MĂCICĂȘAN 06 Apr. 2020, 19:25 Liga 2
Fotbalistul de la ”U” Cluj care n-a acceptat înjumătățirea contractului: ”Nu are de ce să-mi pară rău.” Cine l-a sfătuit și de ce s-a opus deciziei conducerii

Conducerea clubului ”U” Cluj a decis înjumătățirea contractelor jucătorilor pe o perioadă de patru luni, în această stare de urgență generată de pandemia de coronavirus, iar majoritatea fotbaliștilor au acceptat propunerea conducerii. Singurul care nu a fost de acord cu propunerea oficialilor este mijlocașul Nicolae Pîrvulescu (23 de ani).

”Am luat hotărârea asta împreună cu impresarul meu, Bogdan Apostu. Nu am acceptat să mi se reducă salariul din 1 martie, ci doar de pe 16 martie, când a intrat în vigoare starea de urgență. Nu știu ce au decis colegii mei. Fiecare își discută diferit aceste lucruri”, a explicat, pentru Liga2.ro, mijlocașul adus de ”U” Cluj de la Pandurii, în ianuarie 2019.

Pentru că a refuzat reducerea salariului cu 50 la sută, Pîrvulescu s-a ales cu contractul suspendat și va intra în șomaj tehnic. ”Nu are de ce să-mi pară rău. Nu e nicio diferență. Era mare diferența de 16 zile. Cei de la club au acceptat decizia mea. Chiar au fost foarte rezonabili”, a spus fotbalistul care a evoluat în 19 meciuri pentru ”U” Cluj în actualul sezon de Liga 2.

Nicolae Pîrvulescu, în meciul FC Hermannstadt – Universitatea Cluj, returul barajului pentru promovare / menținere în Liga 1, disputat la Sibiu, pe 12 iunie 2019. Foto: Paul URSACHI / Mediafax Foto

Nicolae Pîrvulescu: ”Alerg zilnic prin pădure”

Nicolae Pîrvulescu s-a întors acasă pentru această perioadă și spune că e norocos. Aleargă prin pădurea din spatele casei. ”Într-un fel, e bine că sunt acasă, dar este foarte greu fără fotbal. Pentru mine este ușor să mă antrenez. Locuiesc la țară și am pădurea foarte aproape, așa că alerg zilnic în pădure”, a mai spus mijlocașul pentru Liga2.ro.

Plecată cu ambiții de promovare, ”U” Cluj a ajuns pe locul 14 în Liga 2, la doar trei puncte peste ultima clasată pe locurile retrogradabile, Concordia Chiajna, însă echipa ilfoveană are un meci mai puțin disputat. ”Nu a fost sezonul pe care ni-l doream, dar lucrurile se îndreaptă spre ceva bun. Se simte și la antrenamente. Este alt ritm, față de debutul campionatul. Dacă se va relua sezonul cu siguranță vor apărea rezultate”, a spus Pîrvulescu.

În partea a doua a sezonului trecut, Nicolae Pîrvulescu a evoluat în 13 meciuri pentru ”U” Cluj, în care a marcat de patru ori. În prima parte a campionatului evoluase pentru Pandurii în 20 de meciuri, toate ca titular, și a înscris 12 goluri.

CITEȘTE și:

Vlad MĂCICĂȘAN 06 Apr. 2020, 19:25 Liga 2
Pe aceeași temă