Concordia Chiajna a mutat din nou pe piața transferurilor. Și-a luat mijlocaș care în prima parte a sezonului a fost legitimat în Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 14 Jan. 2022, 14:18 Liga 2
Concordia Chiajna a mutat din nou pe piața transferurilor. Și-a luat mijlocaș care în prima parte a sezonului a fost legitimat în Liga 1

Concordia Chiajna a mai făcut o achiziție. Din dorința de a nu mai rata promovarea și în acest sezon, ilfovenii s-au orientat și către fotbliștii din Liga 1 rămași fără contract, astfel că au ajuns la un acord cu Bogdan Barbu (29 de ani), ultima dată la Rapid, alături de care a și promovat în prima ligă stagiunea anterioră.

Bogdan Barbu a semnat cu Concordia Chiajna 

Rapid nu a contat prea mult pe Barbu în anul fotbalistic actual, în meciurile din Liga 1, astfel că a decis să se despartă de el zilele trecute. Concordia Chiajna i-a făcut imediat o ofertă, iar părțile au ajuns la un acord, astfel că prezentarea oficială a fost deja anunțată.

Doar un meci a prins în Liga 1 Bogdan Barbu (14 minute), apoi a fost cel mult rezervă la Rapid. Anterior experienței cu formația din Giulești, a mai evoluat la Universitatea Cluj sau Academica Clinceni.

Concordia Chiajna a reușit să facă un nou transfer! Astăzi, echipa noastră l-a transferat pe mijlocașul Bogdan Barbu, de la Rapid București. Cea mai nouă achiziție din rândul vulturilor verzi are 29 de ani, iar în carieră a mai trecut pe la U. Cluj, Academica Clinceni, FC Voluntari, FC Juniorul, AFC Fortuna Câmpina și Sportul Studențesc. Bogdan Barbu este a doua achiziție a iernii efectuată de echipa noastră, după atacantul Nemanja Sokovic, de la Ripensia Timișoara. În următoarele zile, Concordia va mai realiza două-trei transferuri pentru întărirea și completarea lotului”, îl prezintă Concordia Chiajna pe Bogdan Barbu, pe site-ul oficial.

Înainte de anunțul transferului mijlocașului de 29 de ani, Concordia Chiajna l-a mai adus pe atacantul Nemanja Sokovic, ultima dată la Ripensia.

Concordia Chiajna, cantonament în Antalya

Dacă în precedentele perioade de pregătire ilfovenii au preferat cu precădere să efectueze cantonamentele la Chiajna, la propria bază, de această dată vor merge în Turcia, Antalya. Poate că poziția din clasament, care îi face să spere la promovare, i-a convins pe Claudiu Niculescu și conducere să ia o astfel de decizie.

Au fost programate și câteva meciuri amicale în țară, cu Flacăra Moreni, CS Tunari și Steaua.

Cantonament în Antalya pentru vulturi

Elevii lui Claudiu Niculescu se pregătesc pentru un cantonament centralizat la propria bază sportivă, programat în perioada 17-26 ianuarie. Patru zile mai târziu, după încheierea cantonamentului, vulturii verzi au parte de un nou stagiu de pregătire, dar de această dată în Antalya, în perioada 30 ianuarie – 11 februarie.

Concordia încheie seria meciurilor amicale printr-un joc cu CSA Steaua București

Înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, echipa noastră va susține două meciuri amicale. Primul va fi în compania dâmbovițenilor de la Flacăra Moreni, pe 26 ianuarie, iar al doilea, trei zile mai târziu, împotriva celor de la CS Tunari. Ambele teste de verificare vor avea loc pe teren propriu.

După venirea din cantonamentul din Turcia, Concordia va încheia seria meciurilor amicale printr-un joc în compania lui CSA Steaua București,  pe 19 februarie, în deplasare”, se mai arată în comunicatul Concordiei Chiajna.

Foto: Concordia Chiajna și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-presedintele-concordiei-chiajna-riposteaza-dupa-ce-impresarul-lui-alexandru-albu-a-anuntat-transferul-definitiv-la-rapid-nu-e-adevarat-si-eu-am-ramas-surprins-de-ce-s-a-intamplat-19215697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-lazar-si-a-reziliat-contractul-cu-concordia-chiajna-si-explica-motivele-plecarii-le-doresc-tot-binele-din-lume-19215131

https://liga2.prosport.ro/liga-3/concordia-chiajna-va-avea-la-reunire-unul-dintre-golgheterii-fruntaselor-din-liga-3-suma-pe-care-si-o-doreste-metalurgistul-cugir-in-schimbul-atacantului-sau-19215038

Răzvan STÎNGĂ 14 Jan. 2022, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă