Floria Bratu și-a taxat jucătorii după eșecul Concordiei Chiajna cu Rapid: ”Nu au înțeles că jocul ține până fluieră arbitrul. Asta vine din personalitatea fiecăruia”

Andrei PASCU 02 Oct. 2020, 22:12 Liga 2

Concordia Chiajna a suferit al doilea eșec consecutiv în Liga 2, după 2-4 cu Rapid, în etapa a 6-a. A început bine meciul, a condus de două ori, dar adversara a revenit, a controlat întreaga repriză secundă și a luat cele trei puncte. Antrenorul Florin Bratu a fost mulțumit de prima parte, când Concordia a intrat la cabine în avantaj, dar a fost extrem de supărat pentru exprimarea din a doua parte a jocului.

Florin Bratu: ”Am avut două ocazii să facem 3-1” 

”Principalul” a afirmat că a încercat să îi țină pe jucători concentrați, dar că inexplicabil, acest lucru nu s-a întâmplat. A catalogat totul ca fiind o lipsă de concentrare și a declarat că elevii săi s-au considerat câștigători prea devreme, deși nu era cazul. Astfel, Rapid a avut ocazia să vină peste ei și să întoarcă scorul.

”După pauză, jucătorii mei n-au înțeles că jocul nu s-a terminat și că ține până fluieră arbitrul. În a doua repriză am avut două ocazii să facem 3-1, nu am reușit acest lucru și, din păcate, când joci cu o echipă bună, cu calitate, te poate taxa. Acest lucru s-a și întâmplat. Eu am riscat puțin pe final, am încercat să joc în față cu fundașul Marc, am vrut, poate, să smulg un punct. Nu am reușit, m-am deschis pe final și a ieșit acel penalty.

E păcat, pentru că eu cred că a fost un joc agreabil, frumos, poate de nivel de Liga 1, cu goluri, cu combinații, cu jucători interesanți de ambele echipe. Din păcate, nu am acumulat puncte și asta e durerea cea mai mare. Nu le-am spus jucătorilor să facă pasul înapoi. Asta vine din personalitatea fiecăruia. Am stat foarte mult cu gura pe ei, le-am spus să jucăm sus. Să câștigăm duelurile unu contra unu, să ne dublăm. Din păcate, atât am putut azi. Îmi asum acest lucru și sperăm ca în meciurile următoare să acumulăm și puncte”, a declarat Florin Bratu la microfonul DigiSport, după meci.

Florin Bratu: ”Avem 14 jucători noi, nu e ușor să reglăm în două luni jocul” 

Antrenorul Concordiei e de părere că e nevoie de mai mult timp la dispoziție până când echipa să înceapă să lege jocul, pentru că în pauza dintre sezoane au fost făcute foarte multe transferuri. Speră ca oamenii care decid soarta clubului să aibă răbdare, întrucât consideră că jocul va crește în etapele următoare.

”Avem 14 jucători noi, nu e ușor să îi asamblezi în două luni. A fost și această pandemie, au venit fotbaliști din foarte multe locuri. E și presiune, pentru că Concordia Chiajna își dorește să promoveze, înțeleg, dar să vedem dacă există în continuare răbdare, dacă există timp în continuare timp pentru a lucra cu acești jucători, pentru că, din punctul meu de vedere, potențial există”, a încheiat Florin Bratu.

Concordia Chiaja rămâne cu 7 puncte după etapa a 6-a 

Concordia Chiajna are în acest moment, după consumarea a șase etape din Liga 2, două victorii (3-1 cu Unirea Slobozia, 4-0 cu Pandurii), un egal (1-1 cu Metaloglobus) și două eșecuri (2-3 cu Turris Oltul și 2-4 cu Rapid). Cu 8 puncte, echipa ilfoveană se află, momentan, pe poziția a 7-a, dar cu siguranță va mai pica în clasament.

În runda cu numărul 7, formația din Chiajna primește vizita celor de la CS Mioveni.

Foto: George Flulter și Eduard Vînătoru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-concordia-chiajna-joaca-in-debutul-etapei-a-6-a-a-ligii-2-la-buftea-de-la-ora-1800-ambele-echipe-vin-dupa-primul-esec-inregistrat-in-acest-sezon-19150469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-balan-plin-de-entuziasm-dupa-primul-meci-si-prima-reusita-pentru-rapid-sper-sa-imi-ajut-echipa-pentru-mine-nu-conteaza-daca-dau-gol-sau-pasa-de-gol-reactia-atacantului-dup-19150562

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-negru-explica-revenirea-rapidului-in-meciul-cu-concordia-chiajna-am-castigat-clar-prin-daruire-si-prin-forta-de-grup-de-ce-e-convins-ca-giulestenii-vor-defila-in-acest-sez-19150590

Andrei PASCU 02 Oct. 2020, 22:12 Liga 2
Pe aceeași temă