Flavius Stoican a testat un mijlocaș grec în jocul cu CS Petrolul 95. VIDEO | Amicalul, decis în ultimele minute de Guy Gnabouyou

Marius ANGHEL 23 Oct. 2019, 17:35 Pregătiri, amicale

Fără meci oficial programat în această săptămână, după ce a fost amânată pentru 20 noiembrie partida cu Turris-Oltul Turnu Măgurele, fiindcă îi are pe Mario Bratu și Ianis Stoica la naționala U18 a României, Petrolul și-a stabilit pentru astăzi un joc amical. Fotbaliștii lui Flavius Stoican au întâlnit-o pe „județeana” CS Petrolul 95 Ploiești, pe care au învins-o la limită, cu 1-0, prin golul marcat pe final de francezul Guy Gnabouyou (foto principal, în albastru).

Partida cu CS Petrolul 95 Ploiești, echipă clasată pe locul 5 din zece meciuri desfășurate în Liga a 4-a Prahova, s-a disputat la Sala Sporturilor, pe terenul de la „Kiru Sport”. Gazdele, conduse din teren de către Daniel Chiriță și de pe margine de Iulian Cojocaru, au oferit o replică solidă jucătorilor utilizați de Flavius Stoican, reușind să țină meciul în echilibru până aproape de ultimul fluier, scrie site-ul Petrolului.

„Lupii” au controlat, teritorial, meciul, au ratat deschiderea scorului în mai multe rânduri, prin Țicu (șut în transverală), Mihăescu, Gnabouyou sau Younes, dar au punctat în cele din urmă prin Guy Gnabouyou. Francezul a marcat cu un șut din mijlocul careului mare advers cu două minute înainte de final.

Și gazdele au avut ocaziile lor importante, irosite de către Andrei Stancu și Vasile Popescu.

Amical pentru testarea jucătorilor cu minute mai puțin în acest sezon, dar și pentru observarea unui mijlocaș grec

Amicalul a reprezentat un bun prilej pentru Stoican de a le oferi minute unor jucători care au apărut mai puțin pe teren în confruntările oficiale, fiind folosiți, din start, și doi dintre cei care au lipsit o bună perioadă din cauza accidentărilor, Laurențiu Marinescu și Petru Racu. În schimb, în cazul lui Walace da Silva și Cristian Sîrghi nu a fost forțată revenirea pe gazon, iar Ionuț Cioinac, Raul Avram, Ștefan Bărboianu și Bogdan Gavrilă nu au fost utilizați vreun minut.

În plus, Stoican a testat, astăzi, și un mijlocaș grec, Panagiotis Andreas Trivyzas (20 de ani), ultima dată la divizionara secundă croată NK BSK Bijelo Brdo. Acesta a fost trimis pe teren în ultimele 20 de minute ale întâlnirii.

CS Petrolul 95: Roman – Drăgoi, Chiriță, Nicolae, Bălan – D. Dumitru, O. Costache, Buturugă, Fieraru – M. Nițescu, A. Stancu
Au mai jucat: V. Popescu, I. Pârvu, I. Dumitrescu, B. Roșca, Ed. Bratu, Rîndașu, Goroneanu

FC Petrolul: Lungu (Apostolachi 60) – Zaharia, Racu, Manolache, Țicu – Meza Colli (Olaru 46), Mihăescu (Arnăutu 60) – Munteanu (Deac 46), Marinescu (Younes 60), Ștefănescu (Saim Tudor 46, Trivyzas 70) – Blănaru (Gnabaoyou 58)

Pentru Petrolul, următorul meci oficial va avea loc miercuri, 30 octombrie, de la ora 17:00, când joacă pe Cluj Arena cu Sănătatea Cluj, în optimile Cupei României. În campionatul Ligii 2 joacă în weekendul următor, cu ASU Politehnica Timișoara, pe teren propriu.

Foto și video: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 23 Oct. 2019, 17:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă