Turris Oltul ia doi tineri jucători de la FCSB. Unul a câștigat Cupa României, iar pentru celălalt bucureștenii s-au ”luptat” cu U Craiova. Teleormănenii l-au pierdut pe Tescan

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 19:46 Liga 2

Turris Oltul Turnu Măgurele e decisă să fie o surpriză plăcută și în noul sezon al Ligii 2 și vrea să-și contureze cât mai rapid lotul pe care Erik Lincar să se bazeze. Pentru a completa locurile rămase libere după ce a renunțat la nouă jucători după ratarea promovării, trupa teleormăneană a perfectat șapte transferuri. Trei dintre acestea au fost prezentate chiar astăzi, 20 august.

Trupa lui Erik Lincar l-a prezentat de dimineață pe mijlocașul central Cristian Pușcaș (26 de ani, ex UTA). Ulterior, pe seară, echipa din Turnu Măgurele a anunțat că a semnat cu doi tineri jucători, cu Octavian Popescu (17 ani, în stânga) și Adrian Romeo Niță (17 ani, în dreapta), ambii aduși de la FCSB.

Octavian Popescu și Adrian Niță, împrumutați de Turris Oltul de la FCSB

Octavian Popescu a fost motiv de dispută între FCSB și U Craiova la începutul anului, iar tânărul jucător a ajuns în cele din urmă la echipa din Capitală. Crescut de Regal Sport București și ajuns apoi la U Craiova, tânărul jucător a semnat cu FCSB, în ciuda faptul că era dorit în continuare de olteni. De la echipa lui Gigi Becali este acum împrumutat la Turris Oltul.

Adrian Romeo Niță, un atacant originar din Slatina, a fost utilizat în patru meciuri de Liga 1 și în două de Cupa României în acest sezon de FCSB, trecându-și în palmares trofeul competiției KO. Acum este cedat la echipa din Turnu Măgurele, unde are șanse mai multe să joace.

”??AFC Turris anunță că a semnat un acord de imprumut cu jucătorul Octavian Popescu.
⚽️ Octavian Popescu este un junior imprumutat de la FCSB, crescut la Regal Sport Bucuresti, apoi la CS U Craiova.
? Clubul nostru îi urează ” Bun venit!” și îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC Turris!

Bun venit, Romeo Adrian Niță!
? AFC Turris Turnu Magurele anunță că jucătorul Romeo Adrian Niță va evolua în sezonul 2020/2021 pentru echipa noastră.
➡ Romeo Adrian Niță este extrema de picior stang, în vârstă de 17 ani care a mai evoluat în cariera sa la echipa FCSB.
? Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC TURRIS!”, sună anunțurile celor de la Turris Oltul privind împrumuturile lui Popescu și Niță de la FCSB.

Și Pușcaș, dar și Nicolae, alți doi jucători aduși în această vară, au trecut pe la FCSB.

Turris Oltul are șapte transferuri în total. Dragoș Tescan a plecat la UTA

Pe lângă cei trei jucători anunțați oficial astăzi de Turris Oltul, cu echipa au mai semnat zilele trecute și Ștefan Bărboianu (32 de ani, fundaș dreapta, ex Petrolul), Ștefan Blănaru (31 de ani, atacant, ex Petrolul), Alexandru Sima (18 ani, fundaș stânga, împrumutat de la Viitorul) și Alexandru Nicola (fundaș dreapta, 23 de ani, ex Farul Constanța).

Altfel, echipa din Turnu Măgurele l-a pierdut pe Dragoș Tescan (20 de ani), care a fost prezentat oficial la UTA, cu care va juca în Liga 1. Mijlocașul craiovean era unul dintre jucătorii păstrați în lot de Erik Lincar și pentru noul sezon, iar în ediția trecută a Ligii 2 a avut 11 prezențe pe teren și 4 goluri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/schimbari-majore-la-turris-oltul-pentru-noul-sezon-de-liga-2-erik-lincar-a-renuntat-la-nu-mai-putin-de-noua-jucatori-unii-cu-trecut-in-liga-1-barboianu-si-blanaru-printre-cele-trei-noi-achizitii-19143565

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-nu-se-va-putea-baza-in-primele-etape-ale-noului-sezon-pe-doi-jucatori-sanctiunile-primite-dupa-ce-au-fost-eliminati-la-ultima-faza-a-meciului-cu-rapid-cand-s-a-ratat-promovarea-19144387

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 19:46 Liga 2
Pe aceeași temă