”FC U” Craiova se poate desprinde în fruntea play-off-ului. O victorie cu Călărași o transformă în favorită clară la locul 1. Eugen Trică e însă prudent: ”Dunărea se mobilizează foarte bine. E în cărți pentru locurile promovabile”

Răzvan STÎNGĂ 25 Apr. 2021, 14:37 Liga 2
”FC U” Craiova se poate desprinde în fruntea play-off-ului. O victorie cu Călărași o transformă în favorită clară la locul 1. Eugen Trică e însă prudent: ”Dunărea se mobilizează foarte bine. E în cărți pentru locurile promovabile”

U Craiova 1948 SA va termina pe primul loc turul play-off-ului Ligii 2. Mai mult, își poate mări ecartul față de Rapid, locul 2, dacă în runda a 5-a va trece de Dunărea Călărași, luni de la 17:30. Antrenorul oltenilor, Eugen Trică, se așteaptă însă la un meci complicat.

Eugen Trică: ”Dunărea formează un grup puternic, în ciuda problemelor financiare” 

În ciuda problemelor financiare și a rezultatelor nu foarte bune ale Dunării Călărași din play-off, Eugen Trică e convins că va fi o partidă dificilă și consideră că victoria poate fi obținută cu greu. ”Principalul” a remarcat, înaintea duelului, în special organizarea defensivă, făcând trimitere la victoria călărășenilor de etapa trecută, 2-1 cu FK Csikszereda, la Miercurea Ciuc.

Referitor la partida de luni, împotriva celor de la Călărași, vă pot spune că ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Ați văzut că în ultimul meci al lor au reușit să câștige la Miercurea Ciuc. Au schimbat și sistemul de joc. Folosesc trei fundași centrali, dar să vedem dacă vor juca așa și cu noi. Cei care cred că vom avea o partidă ușoară se înșeală amarnic.

Dunărea formează un grup puternic, în ciuda problemelor financiare pe care le au de patru-cinci luni de zile. Îi cunosc bine, iar ei se mobilizează foarte bine, mai ales că după victoria de la Ciuc au intrat și ei în cărți pentru cele două locuri promovabile direct”, a spus Trică înaintea partidei cu Dunărea Călărași.

”FC U” Craiova a câștigat partida din sezonul regular cu Dunărea Călărași 

U Craiova 1948 SA a adunat până acum trei victorii și un egal în play-off, în timp ce Dunărea Călărași doar o victorie, un egal și două înfrângeri. În sezonul regular, ”FC U” Craiova a câștigat cu 2-1 duelul direct.

Înaintea jocului de luni, U Craivoa 1948 SA e pe primul loc în play-off, cu 45 de puncte, la două lungimi peste următoarea clasată, Rapid. Echipa lui Cristian Pustai e pe 4, cu 38 de puncte.

Video: Fotbal Club Universitatea 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-invins-metaloglobus-si-a-urcat-pe-2-in-grupa-a-a-play-out-ului-costel-enache-e-increzator-cel-mai-mare-castig-sunt-linistea-si-continuitatea-putem-sa-privim-spre-19181484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/panduri-fara-motivatie-echipa-lui-calin-cojocaru-n-a-avut-replica-cu-ripensia-trei-jucatori-straini-deja-au-parasit-retrogradata-matematic-in-liga-3-dar-antrenorul-are-un-feeling-19181452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-terminat-neinvinsa-turul-play-off-ului-a-remizat-cu-rapid-dar-alexandru-pelici-a-recunoscut-puteau-sa-inscrie-mai-mult-in-prima-repriza-antrenorul-spera-la-promovare-19181363

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Apr. 2021, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă