”FC U” Craiova se desparte de încă un jucător după promovarea în Liga 2, al patrulea. Decizia clubului l-a surprins: ”Nu mă așteptam. Plec cu o oarecare tristețe”

Marius ANGHEL 10 Jun. 2020, 14:21 Liga 2
”FC U” Craiova se desparte de încă un jucător după promovarea în Liga 2, al patrulea. Decizia clubului l-a surprins: ”Nu mă așteptam. Plec cu o oarecare tristețe”

Nou-promovata în Liga 2 U Craiova 1948 SA continuă să facă schimbări în lotul pe care se va baza în următorul sezon, unul în care a anunțat ca buget circa 2 milioane de euro și în care va avea ca obiectiv promovarea în prima ligă. Momentan, trupa olteană se află la capitolul despărțiri, acolo unde sunt incluși deja patru jucători. Ultimul plecat de sub comanda lui Eugen Trică este fundașul Cornel Suciu (26 de ani).

După Claudiu Dragu (atacant, 28 ani), Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 ani) și Claudiu Chindriș (portar, 21 ani), ”FC U” Craiova s-a decis să nu îi mai propună prelungirea contractului nici lui Cornel Suciu, jucător originar chiar din Bănie.

Cornel Suciu se desparte de ”FC U” Craiova: ”Sincer, nu mă așteptam la această decizie de a nu mi se prelungi contractul”

Fundașul care în cariera sa a mai trecut pe la Academia Hagi, Șoiimii Pâncota, FC Voluntari, FC Caransebeș, Național Sebiș sau Turris Oltul Turnu Măgurele a fost surprins de decizia luată de stafful condus de Eugen Trică, de a nu se mai baza pe serviciile sale și în Liga 2, având în vedere experiența pe care o avea la acest nivel.

”Consider că mi-am făcut treaba pe teren, dar deciziile le-au luat conducătorii. Sincer, nu mă așteptam la această decizie de a nu mi se prelungi contractul, deoarece expiră pe 30 iunie, dar viața merge înainte. Plec cu o oarecare tristețe, pentru că nu am putut să mă bucur împreună cu colegii și cu suporterii Craiovei de a 4-a promovare din cariera mea. Colegilor le urez baftă și sunt sigur că FCU va ajunge în Liga 1.

În privința viitorului meu, pot să vă spun că am primit oferte de la câteva cluburi, însă urmează să mă decid până la sfârșitul lunii, întrucât consider că mai am multe de arătat pe teren”, a spus, pentru Liga2.ro, Cornel Suciu.

Cornel Suciu are în cariera sa promovări în Liga 2 alături de echipele FC Voluntari, Șoimii Pâncota, Turris Oltul Turnu Măgurele și U Craiova 1948 SA.

Junioratul și l-a făcut la Academia Hași și FC U Craiova, iar la actuala echipă a lui Adrian Mititelu a ajuns în luna februarie a anului 2019, de la Turris Oltul.

Marius ANGHEL 10 Jun. 2020, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă