”FC U” Craiova merge din victorie în victorie în Liga 2, dar Nicolo Napoli atrage atenția: ”Nu suntem principalii favoriți la promovare.” Ce transfer pregătesc oltenii și când ar putea reveni pe ”Ion Oblemenco”

Andrei PASCU 20 Sep. 2020, 16:33 Liga 2
”FC U” Craiova merge din victorie în victorie în Liga 2, dar Nicolo Napoli atrage atenția: ”Nu suntem principalii favoriți la promovare.” Ce transfer pregătesc oltenii și când ar putea reveni pe ”Ion Oblemenco”

U Craiova 1948 SA s-a impus cu 4-2 în meciul cu Viitorul Pandurii, din etapa a 4-a a Ligii a 2-a. Oltenii au trecut pe primul loc, la egalitate cu Rapid, iar antrenorul Nicolo Napoli este mulțumit de cele întâmplate până acum. Strict pe tema partidei de la Târgu Jiu, italianul a fost cel mai încântat de faptul că echipa a controlat jocul și că a marcat de patru ori.

Nicolo Napoli: ”Avem un drum lung până la final și trebuie să terminăm în primele locuri” 

Nicolo Napoli consideră însă că jucătorii nu trebuie să fie prea entuziasmați de începutul de campionat, pentru că drumul este lung, iar ”FC U” Craiova, în opinia sa, nu este principala favorită la promovare. Antrenorul este convins că vor urma și meciuri în care echipa va avea probleme și de aceea trebuie să rămână concentrată pe fiecare confruntare.

Oltenii au făcut un număr impresionant de transferuri, dar Nicolo Napoli a declarat după meciul cu Viitorul Pandurii că există posibilitatea să mai sosească un atacant zilele următoare.

”A fost un meci foarte bun făcut de băieți. Am stat bine în teren, am avut multe șanse de gol. Sunt mulțumit de cum am jucat și cred că e o victorie meritată. Băieții au făcut un meci bun. Înscriem multe goluri, am făcut un lot foarte bun, asta pentru că eforturile financiare au fost foarte mari aici. Noi luăm fiecare meci, dăm sută la sută la fiecare meci. Astăzi așa am făcut și vedem ce rezultat s-a înregistrat. Sunt fericit pentru băieți.

Am făcut o pregătire fizică bună și sunt mulțumit de lotul de acum. Vedem dacă mai vine cineva. Poate mai vine un atacant. Campionatul e lung, iar cele trei puncte de azi sunt meritate. Avem un drum lung până la final și trebuie să terminăm în primele locuri. Încercăm meci de meci să câștigăm. Nu suntem principalii favoriți la promovare. Noi vom încerca să terminăm cât mai sus”, a declarat Nicolo Napoli.

Pentru Craiova au marcat Valentin Munteanu (9), Claudiu Bălan (45+1) și Nicușor Raicea (62, 80), în timp ce pentru Viitorul Pandurii a înscris Vlad Șerbănescu (15, 69).

Nicolo Napoli: ”Sperăm ca în octombrie, noiembrie să jucăm pe «Oblemenco», acasă la noi, la Craiova” 

Antrenorul venit recent la echipă, după demiterea lui Eugen Trică, a vorbit și despre întoarcerea pe ”Ion Oblemenco”, problemă cu care ”FC U” Craiova se confruntă de mult timp. Este încrezător că situația se va regla, iar cele două echipe din Craiova vor putea evolua împreună pe cel mai mare stadion al orașului.

”Sperăm ca în octombrie, noiembrie să jucăm pe «Oblemenco», acasă la noi, la Craiova. Încercăm să facem asta. Sunt multe echipe care joacă pe același stadion. Genoa și Sampdoria, Inter și Milan, multă lume joacă pe același stadion. Avem nevoie și de suporteri. Fotbalul fără suporteri nu e fotbal”, a mai spus Nicolo Napoli.

U Craiova 1948 SA a început cu un egal campionatul, 1-1 cu FK Csikszereda, după care a bifat trei victorii la rând, 4-1 cu Ripensia Timișoara, 2-1 cu Dunărea Călărași și 4-2 cu Viitorul Pandurii. Următorul meci va avea loc pe teren propriu, cu CSM Slatina, sâmbătă, de la 19:00.

Declarația dată de Nicolo Napoli la finalul meciului Viitorul Pandurii – U Craiova 1948 SA 2-4:

Rezumatul meciului Viitorul Pandurii – U Craiova 1948 SA 2-4:

https://www.youtube.com/watch?v=2P09IuaZABg

Foto: FC Universitatea Craiova 1948 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-fc-u-craiova-de-la-ora-1230-echipa-lui-nicolo-napoli-poate-urca-pe-locul-1-19148791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-mai-facut-doua-transferuri-un-fundas-italian-si-un-atacant-argentinian-sub-comanda-lui-nicolo-napoli-19148531

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-resita-e-un-prim-episod-din-derby-urile-banatului-la-mioveni-si-constanta-sunt-partide-puternice-19148567

Andrei PASCU 20 Sep. 2020, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă