”FC U” Craiova și-a numit antrenor interimar. Cine se ocupă de echipă până la găsirea variantei potrivite

Andrei PASCU 13 Oct. 2020, 15:30 Liga 2
”FC U” Craiova și-a numit antrenor interimar. Cine se ocupă de echipă până la găsirea variantei potrivite

U Craiova 1948 SA este în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolo Napoli. Până atunci însă, oltenii au numit un interimar și stafful care se vor ocupa de echipă până când conducerea va găsi o variantă. Dan Vasilică este alegerea oltenilor, care va fi ajutat de ”secunzii” Adrian Filip și Ovidiu Dănănae și de antrenorul cu portarii Valentin David.

Dan Vasilică le-a antrenat pe Internațional Bălești și ACS Șirineasa

Dan Vasilică este la bază preparator fizic, funcție pe care a ocupat-o la ”FC U” Craiova din vara anului trecut. În anii precedenți a avut și câteva expriențe ca antrenor principal, la Internațional Bălești și ACS Șirineasa, fostă Energeticianul, actuala Viitorul Pandurii. A mai ocupat funcția de preparator fizic și la formațiile Pandurii, FK Csikszereda și Campionii FC Argeș.

”Decizie numire BANCA TEHNICA INTERIMARA!

DAN VASILICA antrenor principal
ADRIAN FILIP antrenor secund
OVIDIU DANANAE antrenor secund
VALENTIN DAVID antrenor cu portarii”, anunță Fotbal Club Universitatea 1948.

U Craiova 1948 SA are pe hârtie trei variante pentru postul de antrenor principal: Mircea Rednic, Ionuț Badea și Eugen Trică

ProSport a aflat că oamenii din conducerea echipei ”FC U” Craiova au pe listă trei nume pentru înlocuirea lui Nicolo Napoli.

Țintele lui Adrian Mititelu sunt Mircea Rednic (58 de ani), Ionuț Badea (44 de ani) și Eugen Trică (44 de ani), de care oltenii s-au despărțit chiar înaintea startului de sezon și care a fost înlocuit cu Napoli. Toți trei sunt liberi de contracte în acest moment. Rednic a pregătit-o ultima dată pe Poli Iași, iar Badea pe Campionii FC Argeș, pe care a și promovat-o în Liga 1 la finalul sezonului trecut de Liga 2.

”Sperăm ca numele noului antrenor să fie unul demn de numele Universității și compenent să ducă Știința în prima ligă”, e cerința Peluzei Sud 1997.

U Craiova 1948 SA este liderul Ligii 2, cu 17 puncte strânse în primele șapte meciuri, din cinci victorii și două rezultate de egalitate. Următoarele clasate, Universitatea Cluj, Metaloglobus București și Rapid, au același punctaj, 13.

Foto: Fotbal Club Universitatea 1948

Andrei PASCU 13 Oct. 2020, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă