FC Hermannstadt mai are de așteptat până să revină pe Municipalul din Sibiu. Stadiul lucrărilor | FOTO

Răzvan STÎNGĂ 27 Jul. 2021, 15:45 Liga 2

FC Hermannstadt va începe și acest sezon pe altă arenă decât Municipalul din Sibiu. Lucrările la arenă continuă și nu par a fi gata curând, iar conducerea clubului a anunțat că echipa va juca și în această stagiune, pe teren propriu, tot la Mediaș, unde a evoluat și în campionatul precedent, în Liga 1.

Au început lucrările la a doua tribună și a doua peluză 

În ceea ce privește lucrările la stadionul Municipal din Sibiu, în acest moment au fost finalizate, într-o proporție destul de mare, cele de la o tribună și de la o peluză. Zilele acestea, au fost demarate lucrările și la cealaltă peluză și cealaltă tribună.

FC Hermannstadt a lăsat de înțeles că întreg sezonul 2021/2022 se va juca la Mediaș 

Nu se știe exact când se va termina în totalitate procesul de modernizare, nici FC Hermannstadt nu a dat o dată exactă la care Municipalul din Sibiu va fi inaugurat, dar din comunicatul emis în urmă cu ceva zile se deduc anumite aspecte. Anume, că și acest sezon va fi jucat în întregime la Mediaș.

Datorită lucrărilor de modernizare la Stadionul Municipal Sibiu, care vor continua și în acest sezon de Liga a II-a, FCH va fi nevoită să joace meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. (…)”, a precizat FC Hermannstadt, într-un pasaj, în comunicatul în care anunță disputarea meciurilor de acasă la Mediaș.

FC Hermannstadt va împărți, așadar, stadionul din Mediaș cu prim divizionara Gaz Metan Mediaș. Echipa lui Marius Măldărășanu va începe noul sezon de Liga 2 chiar cu un meci la Mediaș, contra FC Buzău. În etapa a doua va juca în deplasare, cu Unirea Constanța, iar în a treia cu Politehnica Iași, pe teren propriu.

Foto: Valentin Macrea și Horia Bartoș / Fortza Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/contract-reziliat-intre-fc-hermannstadt-si-adrian-ster-atacantul-a-preferat-sa-plece-pentru-ca-nu-juca-si-a-ajuns-la-un-acord-verbal-cu-un-club-din-liga-2-19193160

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-cele-sase-echipe-care-nu-s-au-inscris-in-noul-sezon-de-liga-3-desi-isi-castigasera-dreptul-sa-joace-in-campionat-cand-va-fi-anuntata-componenta-celor-zece-serii-19193088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-fc-hermannstadt-si-cs-comunal-selimbar-au-remizat-intr-o-partida-disputata-pe-municipalul-din-sibiu-golurile-s-au-marcat-in-repriza-a-doua-19192897

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Jul. 2021, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă