FC Hermannstadt a mers în Slovenia cu 25 de jucători, dintre care doar doi sunt portari. Primii adversari stabiliți pentru amicale în acest cantonament

Marius ANGHEL 05 Jul. 2021, 14:03 Liga 2

La nici două săptămâni de la reunirea avută sub comanda noului antrenor Marius Măldărășanu, FC Hermannstadt a trecut la următoarea etapă a perioadei de pregătire din această vară, pentru sezonul de Liga 2 2021-2022.

Echipa sibiană începe astăzi, 5 iulie 2021, cantonamentul din Slovenia, de la Rogla, acolo unde a plecat de ieri și unde va rămâne până în data de 16 iulie.

25 de jucători are FC Hermannstadt în cantonamentul din Slovenia. 11 sunt achiziții făcute în această vară

Marius Măldărășanu și stafful său au la dispoziție 25 de jucători, dintre care doar doi portari, dar și 11 achiziții perfectate (Buhăcianu, Constantin, Bucuroiu, Năstăsie, Muțiu, Tomșa, Antoche, Balaure, Sota, Bejan și Lungu).

Din lot lipsesc Raul Băilă (portar) și Alexandru Ban (mijlocaș), ambii pe care clubul anunțase că i-a luat de la Măgura Cisnădie pentru că îi ”pasă de viitorul fotbalului sibian”.

Totodată, nu sunt alături de echipă nici Andrei Sîntean, convocat la echipa națională care va participa la Olimpiadă, și Alexandru Mățel, acesta fiind anunțat indisponibil în urma unei accidentări.

Lotul deplasare de FC Hermannstadt în Slovenia:

portari: Ionuț Pop, Vlad Muțiu;
fundași: Gheorghe Tomșa, Fabrizio Constantin, Florin Bejan, Ionuț Stoica, Paul Antoche, Saeed Ossah, Raul Opruț, Alexandru Vodă;
mijlocași: Baba Alhassan, Mino Sota, Andrei Lungu, Loren Niță, Petrișor Petrescu, Lucian Buzan, Silviu Balaure, Ionuț Năstăsie, Stanley Elbers, Alexandru Oroian, Călin Popescu;
atacanți: Cosmin Bucuroiu, Valentin Buhăcianu, Stjepan Plazonja, Adrian Șter.

Stafful tehnic este format din Marius Măldărășanu (antrenor principal), Laurențiu Costache, Marian Rada (antrenori secunzi), Florin Berța (antrenor portari), Dragoș Rusu (medic sportiv), Georghe Halmaghi și Mircea Fățan (masori).

Doi adversari pentru amicale stabiliți până acum

Dacă în săptămâna și jumătate de pregătire efectuată la Sibiu, FC Hermannstadt a disputat un singur amical, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș, în Slovenia, echipa antrenată de Marius Măldărășanu și-a programat până acum trei jocuri test, două în aceeași zi cu Paksi (Liga 1 Ungaria, 11 iulie, ora 11:00 și 17:30) și cu NK Dop (Liga 2 Slovenia, 14 iulie).

VIDEO cu momentul plecării spre Slovenia:

Foto și video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-lovituri-intr-o-zi-pentru-fc-hermannstadt-a-invins-gaz-metan-intr-un-amical-la-medias-si-l-a-achizitionat-pe-dinamovistul-florin-bejan-19191196

Marius ANGHEL 05 Jul. 2021, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă