Goluri multe și o surpriză în meciuri de sâmbătă din Liga 2. Turris Oltul a comis-o din nou, Rapid și Farul au câștigat cu emoții, ”FC U” Craiova a scos un egal la ultima fază

Marius ANGHEL 05 Sep. 2020, 12:53 Liga 2
Goluri multe și o surpriză în meciuri de sâmbătă din Liga 2. Turris Oltul a comis-o din nou, Rapid și Farul au câștigat cu emoții, ”FC U” Craiova a scos un egal la ultima fază

Etapa a doua din Liga 2 a debutat sâmbătă de la ora 11:00, când au fost programate trei partide: Concordia Chiajna – Unirea Slobozia, Dunărea Călărași – Fotbal Comuna Recea și Turris Oltul – Metaloglobus. În toate cele trei confruntări, gazdele nu au pierdut, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași au câștigat, iar echipa din Turnu Măgurele a făcut egal.

Desfășurarea LIVE-TEXT a tuturor meciurilor din campionatul Liga 2 o poți urmări doar pe Liga2.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

Programul etapei 2 a noului sezon al Ligii 2 și rezultatele meciurilor:

sâmbătă, 5 august, ora 11:00

TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 2-2

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele – Teleorman);
Arbitru: George Cătălin Roman (Timişoara); Asistenți: Daniel Vlase și Florian Alexandru Vişan (ambii din Galaţi); Rezervă: Eduard Ioniță (Galaţi); Observatori: Dan Monea (Aiud) și Dragoş Ionescu (Fieni).

Turris Oltul: Duțu – Sălcianu, Mitrea, Bărboianu, Niță, Cioinac, Pană (cpt.), Pîrvulescu, Voicu, Mihai, Voinea
Rezerve: Ioniță, Buleică, Blănaru, Țegle, Butoiu, Neacșu, Nicola
Antrenor: Erik Lincar

Metaloglobus: Nedelcovici – Coman, Lung, Cazan, Sava, Mino, Lungu, Vraciu, Kassabsi, Claudiu Herea, Ovidiu Herea (cpt.)
Rezerve: Gavrilaș, Caramalau, Ciobotaru, Ciocâlteu, Gavîrlița, Ionescu, Ion
Antrenor: Gabriel Manu

♦ Turris Oltul nu a reușit să se impună nici de această dată, la fel ca în prima rundă, chiar dacă a jucat acasă, cu Metaloglobus, și a avut avantaj și pe tabelă și pe teren. A condus cu 2-0, și pe fondul unei superiorități numerice. Metaloglobus a evoluat în 10 oameni în urma unei intrări foarte dure a lui Andrei Sava asupra lui Bărboianu, produsă în minutul 19. În primă fază, centralul George Roman i-a arătat cartonașul galben fundașului bucureștenilor, dar când a văzut urmările intrării sale prin alunecare i-a dat roșu direct jucătorului de la Metaloglobus. Fundașul lui Turris Oltul a fost transportat la spital în urma contactului.

În fine, golurile gazdelor au venit în minutele 30 și 54, prin Albert Voinea și Silviu Pană. Reușita lui Pană a fost semnată din lovitură de pedeapsă, după un fault comis de Cazan asupra lui Voinea. Pe final, bucureștenii au revenit și au restabilit egalitatea, în minutele 69 și 80, prin frații Herea, Claudiu, iar apoi Ovidiu, acesta din urmă dintr-o lovitură liberă. Deși au jucat cu un om mai puțin, oaspeții au fost aproape chiar să câștige partida, având șanse foarte bune de a marca pe final de joc.

CONCORDIA CHIAJNA – UNIREA SLOBOZIA 3-1

Stadion: Concordia 2 (Chiajna – Ilfov);
Arbitru: Sorin Costreie (Buftea); Asistenți: Marilena Cătălina Nan (Alexandria) și Cosmin Vatamanu (Bucureşti); Rezervă: Viorel Nicușor Flueran (Craiova); Observatori: Constantin Gheorghe (Suceava) și Adrian Petre (Buzău).

Concordia Chiajna: Isvoranu – Borța, Marc (cpt.), Vișan, Cherecheș, Biceanu, Rosado, Mihalcea, Herghelegiu, LLullaku, Arănăutu
Rezerve: Costache, Stănică, Oanea, Ion, Lazăr, Atomei, Kanda, Nsiah, Nica
Antrenor: Florin Bratu

Unirea Slobozia: Gurău – Stoianovici, Dinu, Dumbrăvean, Ibrian (cpt.), Suciu, Chebac, Adăscaliței, Raducă, Moldovan, Trucă
Rezerve: Poiană, Comșa, Unguru, Gherasim, Negoiu, Mihalache, Toma, Ene, Muscă
Antrenor: Enache Costea

♦ Concordia Chiajna s-a impus cu 3-1 în fața nou-promovatei din Slobozia și a ajuns la patru puncte. În prima rundă, echipa lui Florin Bratu a făcut 1-1 pe terenul celor de la SCM Gloria Băzău. Ilfovenii au avut însă un început greu de partidă, pentru că Unirea Slobozia a marcat încă din minutul 4, prin Adrian Răduca. Jocul Chiajnei s-a reglat destul de repede de la acel moment, pentru că toate cele trei goluri au venit până la pauză, minutele 12, 18 și 22, semnate de Azdren Llullaku, Andrei Hergheligiu și Sergiu Arnăutu, toți trei fiind atacanți achiziționați în această vară.

DUNĂREA CĂLĂRAŞI – FOTBAL COMUNA RECEA 3-0

Stadion: Complex Municipal Dunărea – Teren 1 ”Ion Comșa” (Călăraşi);
Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea); Asistenți: Petruţa Iugulescu (Târgovişte) și Mihaela Țepușă (Bucureşti); Rezervă: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti); Observatori: Ion Olteanu (Bucureşti) și Constantin Mircea (Buzău).

Dunărea Călărași: Krell – Sîrbu, Șandru (cpt.), Wiktorski, Sălceanu, Ciucur, Lopez, Tudoran, Sava, Bud, Alexandru
Rezerve: Began, Fotescu, Puțaru, Calu, Țenea, Anghel, Mihăiescu
Antrenor: Cristian Pustai

Fotbal Comuna Recea: Bota (cpt.) – Potcoavă, Oiță, Cordoș, Ispas, Micaș, Rus, Jucan, Brata, Chinde, Coman
Rezerve: Railean, Lung, Tarța, Urs, Lihet, Szecui, Oltean
Antrenor: Ciprian Danciu

♦ Dunărea Călărași s-a aflat la a doua partidă a sezonului, al doilea meci cu o nou-promovată și la a doua victorie. Trupa pregătită de Cristian Pustai s-a impus fără probleme pe teren propriu în fața formației Fotbal Comuna Recea, cu un gol în prima repriză, Alexandru Ciucur în minutul 25, și două în a doua, reușite de Mădălin Calu în minutele 50 și 68. În runda inaugurală, călărășenii au câștigat cu 1-0 pe terenul Slatinei.

RIPENSIA TIMIȘOARA stă.

sâmbătă, 5 august, ora 14:00

FARUL CONSTANŢA – AEROSTAR BACĂU 1-0

Stadion: Farul (Constanţa);
Arbitru: Vasile Buzea (Bucureşti); Asistenți: Răzvan Mihai Dobre (Şotânga – Dâmboviţa) și Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova); Rezervă: Cristian Georgescu (Bucureşti); Observatori: Silviu Crângaşu (Ploieşti) și Petre Badea (Tulcea).

COMENTARIUL LIVE

♦ Farul a câștigat cu emoții în fața echipei Aerostar Bacău. Constănțenii s-au impus cu 1-0, dar au suferit în repriza a doua. Singurul gol al meciului a fost semnat de Simon Măzărache, în minutul 25.

sâmbătă, 5 august, ora 17:30

RAPID – PANDURII TÂRGU JIU 2-1

Stadion: Regie (Bucureşti);
Arbitru: Marius Chițu (Târgovişte); Asistenți: Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa) și George Turcu (Bucureşti); Rezervă: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov); Observatori: Gheorghe Mihalache (Buzău) și Dorinel Dincă (Călăraşi).

COMENTARIUL LIVE

♦ Rapid a câștigat cu 2-1 meciul cu Pandurii. Pentru giuleșteni au marcat Ștefan Pănoiu, minutul 28, și Cătălin Hlistei, minutul 60, din penalty, în timp ce pentru gorjeni a punctat Sebastian Velcotă, în minutul 33.

sâmbătă, 5 august, ora 20:00

FK CSIKSZEREDA – U CRAIOVA 1948 SA 1-1

Stadion: Mircea Chivu (Reşiţa – Caraş Severin);
Arbitru: Claudiu Marcu (Constanţa); Asistenți: Alexandra Theodora Apostu (Bacău) și Ciuraru Roberto (Sfântu Gheorghe); Rezervă: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui).

COMENTARIUL LIVE

♦ ”FC U” Craiova smulge un punct cu FK Csikszereda în minutul 90+3. Marian Anghelina a marcat superb din lovitură liberă. Ciucanii deschiseseră scorul în minutul 12 prin Juan Bauza.

duminică, 6 august, ora 13:00

CSM REȘIȚA – PETROLUL PLOIEȘTI 0-4

Stadion: ”Mircea Chivu” (Reşiţa – Caraş Severin);
Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare); Asistenți: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) și Ionuţ Marius Bobe (Videle); Rezervă: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică – Sibiu); Observatori: Iulian Spătaru și Romeo Malac (ambii din Timişoara).

COMENTARIUL LIVE

♦ CSM Reșița a început cu un eșec drastic Liga 2, 0-4 cu Petrolul. Astafei a ratat o lovitură de pedeapsă, Alexandru Pelici și-a pus mâinile în cap la finalul meciului. Golurile au fost semnate de Ekollo, minutul 36, Bratu, minutul 41, Vajushi, minutul 51 și Roige, minutul 52.

duminică, 6 august, ora 18:30

CS MIOVENI – SCM GLORIA BUZĂU 0-0

Stadion: Orăşenesc (Mioveni – Argeş);
Arbitru: Vlad Baban (Iaşi); Asistenți: Alexandru Filip (Constanţa) și Ionuț Traian Neacșu (Bucureşti); Rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); Observatori: Lucian Măiereanu (Braşov) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

COMENTARIUL LIVE

♦ CS Mioveni are probleme în noul sezon, după ce în stagiunea precedentă a jucat barajul de promovare în Liga 1. Echipa lui Claudiu Niculescu a rămas fără victorie și fără gol marcat și după meciul cu SCM Gloria Buzău.

luni, 7 august, ora 18:30

UNIVERSITATEA CLUJ – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA 0-1

Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca – Cluj);
Arbitru: Marius Omuţ (Satu Mare); Asistenți: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) și Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş); Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Observatori: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc) și Petru Boros (Oradea).

COMENTARIUL LIVE

♦ ASU Poli a câștigat derby-ul cu ”U” Cluj cu un eurogol! Sergiu Popovici a fost eroul timișorenilor după o execuție de la peste 30 de metri, în minutul 70.

marți, 8 august, ora 17:00

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – CSM SLATINA  2-1

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);
Arbitru: Mircea Ardelean (Arad); Asistenți: Casian Băla (Arad) și Cristian Daniel Ilinca (Craiova); Rezervă: Ionela Alin Peșu (Craiova); Observatori: Zaharia Ciev (Timișoara) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

COMENTARIUL LIVE

Min 90 2-1 Cioiu recuperează la mijlocul terenului și pasează pe culoar în dreapta pentru Dragu, care îi dă mingea printre picioare lui Cotigă și pătrunde în careu. De acolo trimite înapoi, în fața careului, Bădăuță lasă și Andrei Ludușan, la prima atingere, preia și trage de pe linia de 16 metri în dreapta. Grecu a rămas fără reacție pe centru
Min 18 1-1 CSM Slatina revine în joc rapid. Vasile Gheorghe execută un penalty, Roberto Bodea respinde în față și Cătălin Doman, pe fază, înscrie și restabilește egalitatea
♦Min 13 1-0 Alex Băican înscrie cu o lovitură de cap după un corner de la partea dreaptă

Marius ANGHEL 05 Sep. 2020, 12:53 Liga 2
Pe aceeași temă