EXCLUSIV | George Tudoran a semnat cu una dintre echipele din Liga 2 care țintesc promovarea, după despărțirea de Rapid

EXCLUSIV | George Tudoran** a semnat cu una dintre echipele din Liga 2 care țintesc promovarea, după despărțirea de Rapid

George Tudoran (23 de ani) și-a găsit o nouă echipă după ce s-a despărțit de Rapid fără să apuce să joace. Mijlocașul originar din Târgu Jiu n-a mai semnat cu Pandurii, echipă cu care s-a antrenat în ultima perioadă, după rezilierea contractului cu giuleștenii, ci a ajuns la Dunărea Călărași, cu care a semnat un contract până la finalul sezonului actual.

Liber de contract după ce Rapid a renunțat la serviciile sale în ultima zi a perioadei de transferuri, după ce nu l-a convins pe Daniel Pancu în perioada de pregătire, George Tudoran s-a întors la Târgu Jiu, acolo unde jucase în ultimele două sezoane, însă n-a semnat din nou cu Pandurii, pentru că formația gorjeană are interzis din partea FRF să facă legitimări. Dunărea Călărași a intrat pe fir și l-a ofertat pe mijlocașul de 23 de ani, iar acesta a acceptat.

„Dintre toate ofertele pe care le-a avut, cea mai bună pentru el a fost de la Dunărea. Nu știu de ce nu i s-au mai dat șanse la Rapid, pentru că în sezonul precedent înscrisese de 14 ori pentru Pandurii. Conducerea Rapidului a fost Ok în momentul în care am negociat rezilierea și țin să le mulțumesc pe această cale. Sunt sigur că va face o treabă foarte bună la Călărași”, a spus, pentru Liga2.ProSport.ro, agentul jucătorului, Marian Savu, fostul golgheter al Ligii 1 în anul 2000.

Pancu nu i-a dat nicio șansă

George Tudoran semnase cu Rapid încă de la începutul anului, când intrase în ultimele șase luni cu Pandurii, însă a rămas să joace pentru gorjeni până la finalul sezonului, deoarece clubul giuleștean activa în Liga 3 în acel moment. Contractul cu Rapid a intrat în vigoare începând cu 1 iulie 2019, însă Daniel Pancu s-a răzgândit asupra sa și nu i-a acordat șanse.

„La George Tudoran am renunțat încă din perioada de pregătire, după două jocuri amicale și după zece antrenamente. Nu știu de ce au întârziat cu anunțul. Decizia în cazul lui Tudoran o știe tot clubul. Se antrena separat de mult timp, deci nu e nicio noutate”, spunea Pancu înainte ca Tudoran să-și rezilieze contractul cu Rapid.

Mijlocașul originar din Târgu Jiu a evoluat pentru Pandurii în ultimele două sezoane. În cel trecut a marcat 14 goluri în 34 de partide pentru gorjeni, făcându-i pe cei de la Rapid să-l dorească din nou, după ce mai evoluat la giuleșteni în sezonul 2015/2016, când a bifat 30 de meciuri și 3 goluri în alb-vișiniu. În cariera sa a mai jucat pentru Olimpia Satu Mare.

Acum, George Tudoran e apt de joc și poate evolua pentru noua sa echipă. Dunărea Călărași ocupă locul 17, retrogradabil, în Liga 2, după nouă etape, iar sâmbătă, în runda a 10-a, joacă la București, cu Daco-Getica. Dunărea își propune promovarea în acest sezon.

Pe aceeași temă