EXCLUSIV | Turris Oltul e copleșită de cazuri de COVID-19 și solicită amânarea meciului cu Dunărea Călărași. Laurențiu Diniță i se alătură lui Eugen Trică pe banca tehnică

Marius ANGHEL, Cosmin STAICU 11 Nov. 2020, 15:45 Liga 2
EXCLUSIV | Turris Oltul e copleșită de cazuri de COVID-19 și solicită amânarea meciului cu Dunărea Călărași. Laurențiu Diniță i se alătură lui Eugen Trică pe banca tehnică

La o zi distanță după ce l-a numit antrenor principal pe Eugen Trică în locul lui Erik Lincar, Turris Oltul a descoperit că are o mulțime de cazuri de COVID-19 în cadrul lotului. Teleormănenii vor să amâne meciuri de vineri, 13 noiembrie, de la ora 19:30, de pe terenul Dunării Călărași.

Cu cazuri de COVID-19 în lot și la precedentul joc din campionat, remiza de pe teren propriu cu FK Csikszereda (scor 0-0), la care nici nu a avut portar de rezervă din această cauză, Turris Oltul se află într-o situație dificilă și pentru partida din etapa a 12-a a Ligii 2.

Sursele Liga2.ro susțin că Turris Oltul are nu mai puțin de 16 jucători infectați cu COVID-19 și zece jucători ieșiți negativ și că în acest moment încearcă reprogramarea meciului cu Dunărea Călărași, programat vineri seară, în etapa a 12-a a Ligii 2.

Silviu Bogdan recunoaște că Turris Oltul are probleme cu COVID-19

Contactat telefonic, Silviu Bogdan, managerul general al echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, a recunoscut infectările cu COVID-19, însă nu a dorit să comunice mai mult despre acest subiect.

”Avem câteva cazuri, dar așteptăm până deseară alte rezultate ale testelor. Mai mult nu pot să comentez”, s-a rezumat să spună, pentru Liga2.ro, Silviu Bogdan.

Cu mai puțin de 13 jucători disponibili în lot, Turris Oltul a cerut amânarea meciului de vineri cu Dunărea Călărași, a doua clasată din Liga 2, o echipă aflată în formă în acest moment și care i-ar fi pus mari probleme trupei teleormănene.

Laurențiu Diniță și Răzvan Stanca completează staff-ul lui Trică la Turris Oltul

Altfel, Eugen Trică, ieșit negativ la testarea de COVID-19, are un nou membru în stafful tehnic începând de astăzi. Acesta și l-a adus ca antrenor secund pe Laurențiu Diniță, ultima dată antrenor principal la CSM Alexandria, în Liga 3, iar în Liga 2 fost la Concordia Chiajna.

Cei doi au colaborat, în aceleași posturi, și acum două sezoane de Liga 2, la Sportul Snagov.

Martin Tudor, Eugen Trică și Laurențiu Diniță au colaborat ca antrenor cu portari, antrenor principal, respectiv antrenor secund la Sportul Snagov, în prima parte a sezonului 2018/2019 al Ligii 2. Între timp, în luna martie a acestui an, 2020, Martin Tudor a decedat.

Turris Oltul s-a despărțit, pe lângă Erik Lincar, și de antrenorul secund Viorel Domocoș, cât și de antrenorul cu portari Florin Matache. Acesta din urmă va fi înlocuit de Răzvan Stanca.

După 11 etape, Turris Oltul ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte acumulate, iar Dunărea Călărași se află pe poziția a 2-a, cu 20 de puncte stânse în zece partide, cu una mai puțin decât teleormănenii.

Turris Oltul: ”Avem 15 jucători și 5 persoane din staff depistate pozitiv”

UPDATE: După publicarea articolului de către Liga2.ro, Turris Oltul a reacționat pe pagina sa de Facebook și a anunțat că are 15 jucători și 5 persoane din staff pozitivi la COVID-19. Sursele Liga2.ro susțin că e vorba despre 16 jucători, iar dintre cei din staff depistați pozitiv nu se află și noul antrenor principal Eugen Trică.

”În urma testului RT-PCR efectuat ieri, 10.11.2020, avem 15 jucători și 5 persoane din staff depistate pozitiv. Restul jucătorilor sunt izolați în altă locație urmând ca peste 7 zile tot lotul să fie retestat. Ținem legătura îndeaproape cu autoritățile pentru a rezolva cât mai rapid această situație.
Vă mulțumim!”, a transmis Turris Oltul, fără a comunica nimic despre jocul cu Dunărea Călărași, care, evident, că nu se va putea desfășura.

Jocul dintre Dunărea Călărași și Turris Oltul va fi reprogramat cel mai probabil la data de 2 decembrie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-va-semna-cu-turris-oltul-antrenorul-ar-fi-ajuns-la-un-acord-cu-echipa-din-turnu-magurele-obiectivul-trasat-de-conducere-19156873

Marius ANGHEL, Cosmin STAICU 11 Nov. 2020, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă