EXCLUSIV | Situație disperată la Dunărea Călărași: 3 luni restanțe la salarii. Antrenorul Cristian Pustai și-a depus memoriu

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Nov. 2020, 16:01 Liga 2
EXCLUSIV | Situație disperată la Dunărea Călărași: 3 luni restanțe la salarii. Antrenorul Cristian Pustai și-a depus memoriu

Povestea cunoscută în fotbalul românesc, în care situația financiară nu este mereu în concordanță cu situația sportivă, se repetă la Dunărea Călărași. Echipa antrenată de Cristian Pustai (53 de ani) este pe locul 2 în Liga 2, la trei puncte în spatele liderului ”FC U” Craiova, dar cu un meci mai puțin disputat.

Dar rezultatele peste așteptări ale fotbaliștilor de la Dunărea nu le-a adus acestora și salariile, așa cum ar fi normal. Cum în 20 este data în care se încasează banii, aceștia acumulează în noiembrie trei luni de când sunt neplătiți.

Promisiuni neonorate, înainte de alegeri

Marea problemă a jucătorilor este că nici viitorul nu se arată mai fericit. Fotbaliștii au devenit și mai îngrijorați după ce li s-a transmis dinspre conducere că abia la începutul lui decembrie vor primi un singur salariu și că aceștia sunt singurii bani pe care îi vor mai vedea anul acesta.

Se pare că singurele promisiuni că banii vor fi la zi au venit înainte de alegerile locale, Dunărea Călărași fiind o echipă susținută în primul rând de la bugetul județean.

Cristian Pustai și-a depus memoriu

La urechile jucătorilor au ajuns și zvonuri conform cărora Cristian Pustai și stafful său se gândesc să-și depună memorii și să părăsească echipa.

La comisiile FRF vor să apeleze și mai mulți dintre jucătorii importanți de la Dunărea Călărași, dacă situația nu se îmbunătățește într-un timp mai scurt decât le-a fost comunicat.

Dunărea Călărași joacă în etapa a 13-a a Ligii 2 în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la Concordia Chiajna.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Nov. 2020, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă