EXCLUSIV | SCM Gloria Buzău a revenit asupra deciziei de retragere din Liga 2, la o zi după anunțul făcut inclusiv către FRF. Echipa lui Ilie Stan pleacă în cantonament

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 12:55 Liga 2
EXCLUSIV | SCM Gloria Buzău a revenit asupra deciziei de retragere din Liga 2, la o zi după anunțul făcut inclusiv către FRF. Echipa lui Ilie Stan pleacă în cantonament

Vești excelente de la Buzău, acolo unde ieri se lua decizia, și se comunica inclusiv în mod oficial către Federația Română de Fotbal, retragerii echipei SCM Gloria din campionatul Ligii 2. Noaptea a fost un un sfetnic bun pentru factorii de decizie ai clubului din Crâng, fiindcă astăzi dimineață s-a luat hotărârea ca trupa aflată pe locul 10 în eșalonul secund să își reia activitatea.

Potrivit surselor Liga2.ro, SCM Gloria Buzău și-a rechemat astăzi jucătorii la stadion, iar antrenorul Ilie Stan le-a dat marea veste: s-a revenit asupra deciziei de retragere din Liga 2, iar echipa va pleca astăzi, de la ora 17:00, în cantonament la Sărata Monteoru, acolo unde trebuia să se meargă de ieri, de la ora 12:00.

Ilie Stan: ”Încercăm să găsim o soluție ca să continuăm. Clubul a luat decizia să nu le semneze rezilierea jucătorilor”

Ilie Stan susține că SCM Gloria Buzău a decis să nu le dea drumul încă jucătorilor, să devină liberi de contract, și că se așteptă vești noi privind situația echipei.

Antrenorul nu a confirmat că s-a revenit asupra deciziei de retragere, dar din ceea ce declarată reiese că în următoarele ore se va lua o decizie și în mod oficial privind reluare activității.

”Decizia este luată, cea anunțată ieri, și acum așteptăm să vedem ce se mai întâmplă în viitorul apropiat. Încă discutăm, vorbim. Nu e nimic bătut în cuie. Într-adevăr, jucătorii au venit la club, dar, deocamdată, singura decizie luată de club este de a nu le da drumul să plece, să le semneze rezilierea contractului. Încercăm să găsim o soluție ca să continuăm. Acum așteptăm să vedem ce o să se întâmple în următoarele ore. Noi avem cantonament de ieri acolo, organizat, tot, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă, să știm niște lucruri clare, că nu mergem, așa, doar de dragul de a merge în cantonament. Așteptăm și noi niște promisiuni din parte cuiva, a unui privat”, a spus, pentru Liga2.ro, Ilie Stan.

Din informațiile Liga2.ro, din cadrul clubului, SCM Gloria Buzău pleacă astăzi în cantonament la Sărata Monteoru, la ora 17:00.

SCM Gloria Buzău e pe locul 10 în Liga 2

După 15 etape desfășurate în actuala ediție de Liga 2, SCM Gloria Buzău ocupă locul 10 în clasament, cu 21 de puncte acumulate în 14 meciuri, fiind la egalitate cu Petrolul (locul 9, 14 meciuri) și CS Mioveni (locul 11, cu 15 meciuri).

Din actualul sezon regular al Ligii 2, SCM Gloria Buzău mai are de disputat meciuri cu ASU Politehnica Timișoara (deplasare), Rapid (acasă), Unirea Slobozia (a), Metaloglobus București (d), Pandurii Târgu Jiu (a) și Turris Oltul Turnu Măgurele (d).

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 12:55 Liga 2
Pe aceeași temă