EXCLUSIV | Prima plecare de la ASU Politehnica. Jucătorul a cerut rezilierea contractului

ASU Politehnica este în vacanță în această perioadă, dar acest lucru nu exclude „permutările de lot”. De altfel, unul dintre jucătorii care a adunat minute importante în turul acestui sezon de Liga 2 este pe picior de plecare. Adrian Ungureanu a cerut să îi fie reziliată înțelegerea cu clubul timișorean.

Informațiile Liga2.ro sunt că fotbalistul timișorean dorește, la 30 de ani, să evolueze în ligi inferioare din țări precum Germania sau Austria, unde cutuma este ca jucătorii să fie și angajați, iar câștigurile sunt net peste ce obținea de la alb-violeți, un club cu salarii mici pentru nivelul ligii secunde.

Directorul sportiv al bănățenilor, Marius Cociu, a confirmat informația cum că mijlocașul a cerut să îi fie reziliat angajamentul. „Așa este, Ungureanu ne-a cerut să reziliem contractul. Deocamdată, nu este nimic oficial. Când totul va fi clar și actele vor fi parafate, vom anunța acest lucru pe canalele noastre de comunicare”, a precizat Marius Cociu pentru Liga2.ro.

919 minute a evoluat Adrian Ungureanu în acest sezon pentru ASU Politehnica. Mijlocașul a avut apariții în 18 meciuri, în zece fiind utilizat ca titular și în toate fiind schimbat. A marcat și două goluri, cu Pandurii (3-0) și Viitorul Pandurii (4-1).

Ungureanu s-a mai despărțit o dată de ASU Poli

Adrian Ungureanu a venit în vară la ASU Politehnica, liber de contract, de la Ripensia Timișoara. Cu poliștii a semnat un contract pe două sezoane.

Ca junior, Ungureanu a jucat la LPS Banatul și BC Golf Timișoara. A trecut apoi la Alto Gradimento Albina, Viitorul Sânandrei, Viitorul Constanța, CS Ineu, Fortuna Poiana Câmpina (n.r. – când purta această denumire, dar și când evolua ca Prahova Tomșani sau, ulterior Fortuna Brazi) și Mama Mia Becicherecu Mic, pentru ca în 2015 să ajungă la Ripensia. Mijlocaș ce poate evolua atât în spatele atacantului, dar în benzi într-un sistem 4-2-3-1, Ungureanu a jucat la ASU și în primăvara lui 2017, sub formă de împrumut de la Ripensia.

O altă veste este că la ASU Poli, deși în tur au existat unele restanțe salariale, jucătorii au fost aduși la zi pentru sărbători. Echipa se va reuni pe data de 10 ianuarie.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă