EXCLUSIV | Poli Timișoara e pe cale să aibă un nou director sportiv. A fost în trecut și pe la ACS Poli

Anda DELIU 01 Sep. 2021, 19:17 Liga 2
EXCLUSIV | Poli Timișoara e pe cale să aibă un nou director sportiv. A fost în trecut și pe la ACS Poli

La Poli Timișoara se pregătește un nou ”transfer”, dar nu în lot, ci în staff. Se discută despre sosirea unui nou director sportiv, din informațiile Liga2.ro. Numele propus este fostul fotbalist Călin Rosenblum, cel care a condus-o și pe ACS Poli în primii ani, când la club era un buget stabil.

Clubul timișorean are mare nevoie de un director sportiv

De altfel, la Poli Timișoara au fost unele deficiențe organizatorice la primele meciuri de acasă din acest sezon, cu FC Buzău și Poli Iași.

Zoltan Feher, care se ocupa de multe aspecte de acest gen s-ar fi retras din nou de la echipă, supărat pe unele situații din club, dintre care, una, o presupusă ieșire a unor jucători într-un cunoscut club timișorean în vinerea de dinainte jocului cu Buzău, disputat într-o duminică dimineața.

Președintele Viorel Șerban vrea să-l aducă pe Călin Rosenblum pentru a fi director sportiv.

De altfel, din stafful clubului mai face parte și Marius Cociu. El și Rosenblum au în comun că au fost directori ai LPS Banatul.

Propunerea ar urma să fie discutat că cei care mai contribuie și se implică activ în viața aclubului.

Rosenblum a fost fără mare succes pe la ACS Poli și era apropiat de Ripensia

Călin Rosenblum a fost un atacant emblematic pentru Poli Timișoara. Ulterior, a ajuns director la LPS Banatul, până astăzi, 1 septembrie. A fost înlocuit de la conducerea liceului cu Flavius Nastor, astfel că funcția, care îl împiedica să fie implicat oficial la unele cluburi a ”dispărut” acum. Ca să nu spunem că gurile rele și slobode din oraș spun că Rosenblum și-ar căuta din nou o sursă de venit, pe lângă, firește, salariul de cadru didactic.

El a fost director sportiv și la ACS Poli, unde, în ”tandem” cu Florențiu Staicu, nu a reușit să facă din clubul autorităților unul puternic. Ba, mai mult, Rosenblum a avut și un conflict cu Silviu Balaure, despre care a spus că ”mănâncă la împinge tava”.

De altfel, de la ACS Poli, indirect, la SSU Poli poate ajuta și Petrea Mușat. Care și în prezent e administrator special la clubul autorităților, care e ca și dispărut din fotbal.

Mai spunem că Rosenblum a fost mereu prezent în ultimul an la meciurile Ripensiei, unde manager al Centrului de Copii și Juniori este Cristian Petcu, profesor la LPS Banatul. Iată însă că nu neapărat spre arena Electrica trăgea Rosenblum.

Apelat telefonic de Liga2.ro, Călin Rosenblum nu a răspuns, ceea ce demonsterază că ceva ”se coace” la clubul suporterilor care astăzi s-a despărțit de atacantul Mircea Axente, care a decis după cinci etape din actualul sezon că mai bine își încheie cariera de fotbalist.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-surprinzatoare-de-la-poli-timisoara-mircea-axente-a-pus-punct-carierei-de-fotbalist-sunt-mai-multe-motive-marele-sau-regret-si-cum-descrie-perioada-petrecuta-la-echipa-supor-19198815

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/un-noul-duel-aradeano-timisorean-in-cupa-romaniei-soimii-lipova-face-o-aroganta-poli-nu-accepta-19198748

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-fazei-a-iv-a-a-cupei-romaniei-frf-si-a-incalcat-din-nou-regulamentul-interpretand-diferit-modalitatea-de-introducerea-a-echipelor-in-competitie-19198734

Anda DELIU 01 Sep. 2021, 19:17 Liga 2
Pe aceeași temă