EXCLUSIV | Valentin Velcea junior a semnat cu un club din Italia! Ripensia nu primește niciun ban

Anda DELIU 29 Sep. 2021, 20:33 Liga 2
EXCLUSIV | Valentin Velcea junior a semnat cu un club din Italia! Ripensia nu primește niciun ban

Un alt tânăr fotbalist român a ajuns în Italia. De câteva zile, Valentin Velcea (17 ani), fiul antrenorului timișorean cu același nume, a semnat cu Genoa CFC, club care are echipa de seniori în Serie A.

Deși ultima dată portarul a fost la Ripensia, clubul timișorean nu s-a ales cu absolut nimic în urma acestei mutări, la fel cum nu a făcut-o nici când Ioan Vermeșan a mers la UTA.

Valentin Velcea junior a ajuns la Genoa

Valentin Velcea junior, fiul fostului atacant Valentin Velcea (48 de ani), are 17 ani și a fost în discuții toată vara pentru a semna cu Genoa.

Până la urmă, goalkeeperul timișorean a semnat și este legitimat la echipa Under 18 a italienilor. Sezonul trecut, Velcea era al treilea portar al Ripensiei, dar nu a apucat să se impună, să fie folosit în meciurile din Liga 2.

Ripensia vrea să vândă, dar, ironic, nu ia nimic din astfel de mutări

Interesant este că portarul a plecat gratis la Genoa.

Înțelegerea familiei cu Ripensia, din informațiile Liga2.ro, era ca portarul să poată pleca fără vreo sumă de bani. De altfel, așa a plecat și Ioan Vermeșan, mijlocaș ajuns la UTA.

Juniorul era doar împrumutat și nu semnase cu Ripensia definitiv, pentru că i se oferea un contract convenabil. La reunirea din vară a echipei timișorene, Velcea jr. nu a fost prezent, fiindcă era în probe la Genoa.

Astfel, deși Ripensia și patronul ei, Dumitru Mihu, speră să vândă, iată că pierde cei mai buni jucători tineri gratis.

Valentin Velcea și fiul său, în 2013, când primul antrena ACS Poli Timișoara, iar al doilea era junior la clubul care în această vară a fost exclus din Liga 3. Velcea junior avea atunci 9 ani și evolua tot ca portar, la grupa 2004 a ACS Poli, antrenată de Florin Bătrânu. Foto: Anda Deliu
Anda DELIU 29 Sep. 2021, 20:33 Liga 2
Pe aceeași temă