EXCLUSIV | CSM Reșița acoperă locul lăsat liber în defensivă de Marco Ehmann tot cu un dinamovist. Jucătorul care se alătură lotului condus de Dorinel Munteanu

CSM Reșița și-a pierdut, zilele trecute, unul dintre jucătorii de bază din centrul defensivei, pe Marco Ehmann (19 ani), chemat înapoi la Dinamo, club de unde fusese împrumutat vara trecută, însă bănățenii s-au mișcat rapid și au găsit un înlocuitor pe măsură. Sub comanda lui Dorinel Munteanu ajunge de astăzi, în cantonamentul din Antalya, Alin Dudea, un fundaș de 22 de ani care aparține tot de Dinamo și care în ultimul sezon și jumătate a fost cedat la Chindia Târgoviște.

Alin Dudea este opțiunea CSM Reșița pentru a-l înlocuit pe Marco Ehmann, susțin sursele Liga2.ro. Fundașul aparține tot de Dinamo și va fi cedat sub formă de împrumut până la finalul sezonului actual. Astăzi, acesta se va alătura lotului echipei cărășene în cantonamentul din Turcia.

Craioveanul Alin Dudea a fost împrumutat în ultimul an și jumătate de Dinamo la Chindia. Sezonul trecut, în Liga 2, a jucat în 19 meciuri pentru dâmbovițeni și a marcat două goluri, iar în campionatul aflat în curs, în Liga 1, a avut doar cinci apariții pentru Chindia, de două începând ca titular.

Dudea s-a despărțit de Chindia și acum va fi redirecționat de Dinamo către CSM Reșița. La clubul din „Ștefan cel Mare” a apucat să joace în 21 de meciuri de Liga 1, iar în cariera sa a mai fost împrumutat la Foresta Suceava, în 2016, când echipa era în Liga 2.

13 achiziții are CSM Reșița, cu Dudea

Acum, la CSM Reșița, noutăți față de lotul care încheia prima parte a actualului sezon sunt următorii jucători: Gabriel Dodoi (împrumutat de la Rapid), Laurențiu Rus (ex Sănătatea Cluj), Laurențiu Buș (ex Academica Clinceni), Rareș Ispas (achiziționat de la CFR Cluj), Alin Țegle (ex U Craiova II), Bogdan Szijj (revenit la Reșița, ultima dată la FC Voluntari), Arsene Luboya (ex CSM Ceahlăul Piatra Neamț), Yvan Yann Erichot (ultima dată la IBV, în Islanda), Fernando Dobre (Academia de Fotbal Câmpulung Muscel), Mădălin Calu (ex SCM Gloria Buzău), Victoraș Astafei (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu) și Alberto Cobrea (ex Poli Iași).

Alin Dudea ar fi al 13-lea jucător adus în această iarnă la echipa antrenată de Dorinel Munteanu.

 

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă