EXCLUSIV | Cristi Bud n-a mai așteptat pauza de iarnă și s-a despărțit de Turris. „Nu m-am acomodat”

EXCLUSIV | Cristi Bud n-a mai așteptat pauza de iarnă și s-a despărțit de Turris.**

Aflată la doar cinci puncte și cu un meci mai puțin față de ocupanta locului secund în Liga 2, care duce automat în prima ligă, Turris Oltul Turnu Măgurele și-a pierdut unul dintre jucătorii cu nume, cel mai important din lot. Cristian Bud (34 de ani), atacantul care a fost vedeta campaniei de transferuri din vară pentru echipa lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, și-a reziliat contractul în această săptămână.

„Din păcate, nu m-am acomodat. Le mulțumesc pentru înțelegere”, a spus Cristi Bud.

Relația atacantului cu echipa din Liga 2 a fost una tumultoasă. Adus în vară de la CFR, acesta a fost scos din lot de Erik Lincar pentru indisciplină, fapt care i-a adus plecarea antrenorului de la echipă. Apoi, Cristi Bud s-a întors și a jucat inclusiv în ultima etapă a turului, eșecul 2-5 cu CS Mioveni, ocupanta locului 2.

Atacantul de 34 de ani a evoluat în 14 partide pentru Turris, în doar șapte ca titular, dar a marcat un singur gol, în succesul cu 2-0 cu ASU Poli.

Fotbalistul speră să-și găsească un angajament cât de curând. „Am câteva discuții, inclusiv cu cluburi din România, dar și din afară. Aștept să văd care dintre ele se vor concretiza”, a spus Cristian Bud. Fost campion cu CFR, atacantul a mai jucat în afara României la Debrecen (Ungaria), Milsami Orhei (Republica Moldova) și Yverdon (Elvația).

Bud n-a prins lotul pentru meciul cu Pandurii (scor 1-0), din prima etapă a returului, iar în acest weekend echipa a stat, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, formație retrasă din campionat.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă