EXCLUSIV | Cei doi antrenori cu care Concordia Chiajna discută pentru alcătuirea noului staff tehnic. Amândoi au condus în perioade scurte Dinamo. Situația lui Florin Bratu

Marius ANGHEL 02 Nov. 2020, 13:05 Liga 2
EXCLUSIV | Cei doi antrenori cu care Concordia Chiajna discută pentru alcătuirea noului staff tehnic. Amândoi au condus în perioade scurte Dinamo. Situația lui Florin Bratu

Florin Bratu (40 de ani) și Concordia Chiajna sunt în discuții pentru rezilierea contractului, după ce conducerea echipei nu e mulțumită deloc de rezultatele înregistrate în acest sezon.

Liga2.ro a aflat și ce planuri au șefii clubului privind numirea unui nou staff tehnic. Eugen Neagoe (53 de ani) și Claudiu Niculescu (44 de ani) sunt antrenori cu care se poată negocieri pentru a-i lua locul lui Bratu.

Concordia Chiajna și Florin Bratu sunt în negocieri pentru rezilierea contractului

Cu 9 puncte acumulate în primele nouă meciuri disputate în acest sezon de Liga 2, Concordia Chiajna nu se simte deloc confortabil în clasament, fiind clasată pe locul 16 din 21. Asta cu toate că obiectivul declarat al echipei este calificarea în play-off și apoi promovarea în Liga 1.

Ruptura dintre conducătorii clubului și Florin Bratu s-a produs, iar acum se poartă negocieri pentru o reziliere amiabilă a contractului, care ar putea avea loc astăzi sau mâine.

Florin Bratu a preluat Concordia la începutul anului 2020, în partea a doua a sezonului trecut, ”înghețată” din cauza pandemiei. În acest sezon a condus echipa în 11 meciuri (nouă de campionat și două de cupă), însă pe bancă a stat doar în nouă, în ultimele două (cu CS Mioveni, în cupă, și Farul, în campionat) lipsind din cauza infectării cu COVID-19.

În această perioadă, echipa ilfoveană a acumulat patru victorii (două în campionat și două în cupă), trei remize și patru înfrângeri (acestea șapte au fost în campionat). La ultimele două jocuri, cât Bratu a fost în izolare, pe banca tehnică au stat președintele executiv Auraș Brașoveanu (foto, alături de Florin Bratu, la prezentarea oficială a acestuia din urmă) și antrenorul de portari Daniel Stanciu.

Eugen Neagoe și Claudiu Niculescu, în cărți pentru a prelua Concordia Chiajna

Chiar dacă despărțirea de Bratu încă nu este oficială, șefii Concordiei au început deja să caute un nou antrenor principal. Iar, potrivit surselor Liga2.ro, cel aflat în pole position este Eugen Neagoe.

Acesta a antrenat ultima dată în Liga 1, pe FC Hermannstadt, în perioada octombrie-decembrie 2019. Anterior a condus-o pentru o scurtă perioadă pe Dinamo, de care s-a despărțit după ce a acuzat probleme medicale la inimă. Ca antrenor principal a mai fost la U Craiova, Pandurii, Drobeta Turnu Severin, Aris Limassol, Nea Salamis (ambele din Cipru), Poli Iași și Sepsi OSK.

Pe fir a intrat și Claudiu Niculescu, antrenor care la începutul săptămânii trecute s-a despărțit de CS Mioveni, formație pe care a preluat-o din luna martie a acestui an, cu care a ratat promovarea la barajul cu Chindia, iar în acest sezon a înregistrat rezultate modeste în primele opt meciuri.

Ca antrenor principal, Niculescu le-a mai condus pe ”U” Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Voluntari și Dinamo.

Concordia Chiajna nu a jucat în etapa a 10-a a Ligii 2, fiindcă adversara pe care trebuia să o întâlnească în deplasare, CSM Reșița, are probleme cu COVID-19 și a fost în imposibilitate de a evolua. Meciul a fost amânat pentru 11 noiembrie, de la ora 14:00.

Concordia, abia pe locul 16 în Liga 2, deși țintește play-off-ul și promovarea

După nouă meciuri jucate în 10 etape, Concordia ocupă locul 16 în Liga 2, cu 9 puncte, dar e și calificată în 16-imile Cupei României, după ce a trecut în precedentele două tururi de CS Afumați și CS Mioveni.

În runda a 11-a, Concordia Chiajna o va întâlni pe teren propriu, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11:00, pe Ripensia Timișoara.

Foto: Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/transferul-la-concordia-chiajna-i-a-salvat-cariera-thomas-chesneau-m-am-intrebat-daca-mai-crede-cineva-in-mine-am-vrut-sa-ma-las-acum-si-a-revenit-si-vrea-cetatenia-romana-19155248

https://liga2.prosport.ro/seria-1/varianta-noua-pentru-banca-rapidului-florin-bratu-este-dorit-la-echipa-din-giulesti-care-e-situatia-sa-cu-concordia-chiajna-exclusiv-19154989

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-trei-echipe-situate-in-top-6-joaca-sambata-de-la-ora-1100-cand-sunt-programate-cinci-meciuri-petrolul-sta-doua-partide-au-fost-amanate-19155268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-petrolul-rapid-programat-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-runda-are-inca-doua-meciuri-tari-asu-poli-fc-u-craiova-si-u-cluj-farul-19155376

Marius ANGHEL 02 Nov. 2020, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă