EXCLUSIV | Argeșul pregătește primul transfer. Un fost internațional de juniori al Franței, fost la Wolverhampton sau Portsmouth, se află sub comanda lui Ionuț Badea

Campionii FC Argeș va dispune de un buget dublu din partea autorităților locale piteștene pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, față de ce a avut în primele 21 de etape, însă, momentan, nu a făcut niciun transfer, cu toate că a anunțat că țintește promovarea. Trupa condusă de Ionuț Badea se află în a treia săptămână de pregătire de iarnă, iar în aceste zile ar putea perfecta și prima achiziție.

Sylvain Deslandes, primul transfer al Argeșului?

De astăzi, la antrenamentele echipei piteștene se află și un fundaș stânga camerunez, cu cetățenie franceză, care aparține din vara anului 2015 de clubul englez Wolverhampton Wanderers, iar contractul i se va încheia la finalul lunii iunie, în 2020.

E vorba despre Sylvain Boris Nabil Deslandes, un jucător de 22 de ani care s-a format la echipe din Franța ca AM. S. Soliers, USON Mondeville sau Caen, iar la seniori a evoluat pentru Caen II (Franța), Wolverhampton, Bury, Portsmouth (toate trei din Anglia, la ultimele două fiind împrumutat) și FC Jumilla (Spania). Pentru prima echipă a lui Wolverhampton a apucat să joace până acum în doar patru meciuri în liga a doua din Anglia, iar ultima dată a activat la echipa de liga a treia din Spania FC Jumilla. Pentru aceasta a avut 12 apariții în sezonul trecut.

Deslandes este un fost internațional al Franței, țară pentru care a avut meciuri jucate la naționalele U16, U17, U18, U19 și U20.

Sylvain Deslandes a ajuns miercuri seară la București, a fost luat de doi angajați ai clubului argeșean și dus la Pitești, acolo unde, de joi, s-a alăturat lotului condus de Ionuț Badea.

Campionii FC Argeș se pregătește în această perioadă pe plan local, iar până la plecarea în cantonamentul din Antalya, programat în perioada 2-14 februarie, echipa va disputa două amicale la Pitești, cu adversari din Liga 3. Primul are loc pe 29 ianuarie, cu Unirea Bascov, iar cel de-al doilea se dispută pe 31 ianuarie, cu U Craiova II.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă