Eugen Trică exclude revenirea la ”FC U” Craiova: ”Ce a fost, a fost. La revedere! Ne-am despărțit și punct!” Ce spune despre Napoli și cum îl caracterizează pe Mititelu

Andrei PASCU 26 Oct. 2020, 14:54 Liga 2
Eugen Trică exclude revenirea la ”FC U” Craiova: ”Ce a fost, a fost. La revedere! Ne-am despărțit și punct!” Ce spune despre Napoli și cum îl caracterizează pe Mititelu

Eugen Trică a lămurit situația în ceea ce privește posibila sa revenire la U Craiova 1948 SA. Antrenorul nu a lăsat loc de interpretări și a negat din start posibilitatea de a se întoarce. Se gândește la o nouă aventură, pe banca unei alte echipe. În acest moment, se află în discuții cu câteva cluburi, dar nu se grăbește, vrea să aștepte până în iarnă.

Eugen Trică, despre plecarea de la ”FC U” Craiova: ”Ce a fost, a fost, eu am plecat… la revedere!” 

În momentul plecării de la ”FC U” Craiova, Liga2.ro a scris în exclusivitate despre motivul pentru care Eugen Trică și clubul nu au mai fost compatibili. A fost adusă în discuție o ședință foto realizată pe ”Ion Oblemenco”, chiar în ziua și la ora la care trebuia să aibă loc un meci amical cu CSM Reșița, dar antrenorul nu a vrut să confirme, nici să infirme.

Nu, nu se pune problema (n.r. – să revină)! Chiar nu se pune problema. Eu, deocamdată, stau liniștit, probabil că de la iarnă o să încerc să iau o decizie. Sunt ceva discuții, dar momentan nu vreau să… de la iarnă! Au fost discuții cu mai multe cluburi.

(N.r. – Cu privire la despărțire) Nu are rost să vorbim acum de asta. Ce a fost, a fost, eu am plecat… la revedere! Ne-am despărțit și punct! Vom vedea pe viitor ce se va întâmpla! Nu vreau să comentez mai mult”, a declarat Eugen Trică pentru Fanatik.

Eugen Trică le dorește baftă craiovenilor: ”Sper să promoveze și au toate șansele, pentru că au adus jucători foarte buni” 

În ciuda neînțelegerilor și a modului în care a plecat de la echipă, chiar înaintea startului de campionat, Eugent Trică le ține în continuare pumnii oltenilor în lupta la promovare. Se bucură că sunt pe primul loc și crede că au șanse foarte mari să urce în Liga 1 după un singur sezon în Liga 2.

Eu cred că sunt într-un moment foarte bun acum. Conduc, în… Liga a 2-a, sunt pe primul loc și au făcut niște partide foarte bune. Eu sunt cu ei, sunt alături de ei tot timpul, îi urmăresc cu jind tot timpul când joacă. Îmi place! Îmi place cum joacă Craiova. Sper să promoveze și au toate șansele, pentru că au adus jucători foarte buni. Sunt alături de ei, mă consider craiovean înainte de toate și țin cu FC Universitatea Craiova!”, a mai declarat Eugen Trică.

Eugen Trică nu-l critică pe Adrian Mititelu pentru ultimele decizii: ”Sunt banii lui, a investit foarte mult”

În ceea ce privește noua schimbare de antrenor de la ”FC U” Craiova, despre despărțirea de Nicolo Napoli, Eugen Trică nu a vrut să îi aducă vreo critică patronului Adrian Mititelu. A pus și pune toate deciziile luate pe seama faptului că este cel care aduce banii în club și poate lua orice hotărâre vrea.

Nu are rost să comentez eu acum de Napoli… Hai să încercăm să evităm să criticăm… Îți dai seama, omul investește, am tot respectul pentru el. Ți-am zis, să dea Dumnezeu să realizeze ce și-a propus, pentru sunt banii lui, a investit foarte mulți bani și ar fi păcat ca Universitatea Craiova să nu promoveze în Liga 1. Eu îl respect foarte mult pentru lucrul ăsta! S-a luptat și se luptă în continuare pentru club și până la urmă sută la sută va reuși!”, a mai punctat Eugen Trică.

”FC U” Craiova e liderul Ligii a 2-a

U Craiova 1948 SA și-a consolidat primul loc în Liga 2 și după etapa a 9-a, după succesul cu 1-0 de pe terenul Petrolului. Oltenii au 20 de puncte și sunt neînvinși în cele opt partide pe care le-au disputat până acum. Au acumulat șase victorii și două rezultate de egalitate.

Următorul meci va avea loc marți, 3 noiembrie, pe teren propriu, în etapa a 10-a din Liga 2. Atunci, ”FC U” Craiova va primi vizita celor de la Aerostar Bacău.

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 26 Oct. 2020, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă