Eugen Beza, luat la țintă de suporterii sibieni: ”Răzbunați orașu’, umiliți blatistu’!” Fostul antrenor de la FC Hermannstadt: ”Iudeii rămân iudei!”

Ovidiu BOICA 24 Oct. 2021, 15:37 Liga 2

Eugen Beza, antrenorul echipei CS Comunal Șelimbăr, pe care o pregătește din vară, după promovarea acesteia în Liga 2, a fost ținta mesajelor suporterilor formației FC Hermannstadt, în derby-ul Sibiului, desfășurat la Mediaș, în etapa a 11-a a Ligii 2.

Eugen Beza, ținta suporterilor FC Hermannstadt la meciul cu Șelimbăr

Beza s-a aflat pe banca grupării din Sibiu ca antrenor principal în finalul ediției precedente de campionat, iar fanii acesteia îl consideră vinovat pentru retrogradarea echipei după 0-0 la Mioveni și 1-2 la Mediaș în barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

”Răzbunați orașu’, umiliți blatistu’!”, au scris suporterii FC Hermannstadt pe un banner pe care l-au afișat chiar în debutul jocului de la Mediaș, iar pe parcursul meciului au scandat mesaje jignitoare la adresa lui Beza, fost și jucător și antrenor secund la trupa de pe Municipal.

”Mă așteptam să fie așa, pentru că iudeii rămân iudei”, a comentat antrenorul, la finalul meciului.

Beza: ”Soarta probabil era alta, dacă se acorda corect roșu și henț la Pantea în careu”

Despre jocul pierdut cu 2-3, la ultima fază, cu FC Hermannstadt, Eugen Beza crede că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

”A fost o partidă în care cei de la Hermannstadt și-au câștigat prima repriză, după care, la pauză, am avut o reacție de orgoliu, ca și echipă, și am reușit să echilibrăm, am echilibrat foarte bine, chiar dacă adversarul și-a creat ocaziile mai periculoase. Cred că un rezultat de egalitate era mult mai corect”, a fost de părere

Întrebat cum i s-a părut arbitrajul lui Florin Andrei (Târgu Mureş), Șelimbărul acuzând neacordarea unui penalty și a unui cartonaș roșu, antrenorul a preferat să nu vorbească despre asta: ”N-aș prea vrea să o dau eu pe arbitraj, pentru că așa e la fotbal. Vreau să mă leg strict de joc. Într-adevăr, soarta probabil era alta, dacă se acorda corect roșu și henț la Pantea în careu.”

  • CS Comunal Șelimbăr în meciul cu FC Hermannstadt: R. Gal – Monea, Biatoumoussoka, R. Crișan (Natea 46′), D. Tătar (cpt.) – Curtean, Cărăruș (Vișa 89′) – Ciocâlteu, Ad. Cîrstean (Goh 79′), Yameogo (Al. Neacșa 79′) – Antone (Al. Luca 62′). Rezerve neutilizate: Vâtcă – Cristiu, Vecerdea, T. Suciu.

Adrian Cîrstean: ”Suntem fericiți că am revenit de la 2-0. Păcat de acea ultimă fază”

Valentin Buhăcianu a fost eroul meciului pentru FC Hermannstadt, cu cele trei goluri ale sale reușite în minutele 35, 39 și 90+5, în timp ce pentru CS Comunal Șelimbăr au marcat Alexandru Curtean (50 – penalty) și Adrian Cîrstean (75).

”A fost un meci reușit din partea noastră, mai ales în a doua repriză. În prima repriză a fost mai puțin reușită. Dar suntem fericiți că am revenit de la 2-0 și e păcat de acea ultimă fază, unde trebuie să ne uităm pe video să vedem ce greșeală a fost acolo. A fost primul meu gol în Liga 2, dar speram să scot un punct contra celor de la FC Hermannstadt, mai ales echipa unde am jucat înainte. A fost un meci nebun”, a spus și Adrian Cîrstean, marcatorul golului egalizator la doi pentru Șelimbăr.

Adrian Cîrstean (30 de ani) a jucat în trecut și la Voința Sibiu și la FC Hermannstadt, iar la Șelimbăr evoluează din iarna lui 2018. În acest sezon a fost utilizat în toate cele 11 meciuri, în opt ca titular, și a reușit acum să înscrie primul său gol nu numai în acest sezon, ci la nivelul Ligii 2.

CS Comunal Șelimbăr a rămas cu 14 puncte și după etapa a 11-a și e pe locul 9 în Liga 2. În runda a 12-a, echipa din Șelimbăr joacă acasă, la Avrig, cu ”U” Cluj (locul 2, 27 puncte), la 1 noiembrie, de la ora 15:30.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-ce-fc-hermannstadt-s-a-impus-cu-emotii-in-derby-ul-cu-selimbar-e-greu-sa-te-bucuri-dupa-o-astfel-de-victorie-19206911

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interzis-cardiacilor-fc-hermannstadt-a-castigat-in-ultimele-secunde-derby-ul-sibiului-cu-cs-comunal-selimbar-buhacianu-eroul-echipei-lui-maldarasanu-19206629

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-patru-meciuri-incep-de-la-ora-11-toate-echilibrate-fara-o-favorita-certa-19206508

Ovidiu BOICA 24 Oct. 2021, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă