Eugen Beza, dezamăgit după egalul cu CS Mioveni. Antrenorul celor de la FC Hermannstadt nu s-a ferit de cuvinte dure: ”La cum a arătat prima repriză, nu merităm să rămânem în Liga 1.” Discursul antrenorului și opinia la indigo a căpitanului Ousmane Viera

Răzvan STÎNGĂ 29 May. 2021, 18:16 Liga 2

Turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, dintre CS Mioveni și FC Hermannstadt, s-a terminat nedecis, 0-0. Deși sibienii porneau cu prima șansă, n-au reușit să profite de acest lucru și să marcheze vreun gol în poarta echipei de Liga 2. Eugen Beza, antrenorul celor de la FC Hermannstadt, a fost supărat din acest motiv.

A fost dur la reacțiile de la finalul partidei, precizând că, după evoluția echipei sale din prima repriză, nu merită să rămână în Liga 1. A fost dezamăgit de exprimarea jucătorilor, deși CS Mioveni și Alexandru Pelici, antrenorul căruia i-a fost elev și ”secund” la Sibiu, nu l-au surprins cu nimic. Se aștepta să joace de maniera de care au făcut-o, să aglomereze în zona centrală.

Eugen Beza: ”Va fi un retur periculos, pentru că echipa Mioveniului joacă bine pe contraatac” 

O impresie mai bună i-a lăsat lui Eugen Beza partea a doua, după mai multe modificări tactice efectuate la pauză. Speră ca jocul să crească în reprizele următoare ale dublei cu CS Mioveni, în retur, pentru menținerea în Liga 1. A promis că jocul de la Sibiu va fi abordat la victorie.

”După prima repriză nu merităm să rămânem în prima ligă. În a doua repriză am fost mai bine, dar totuși nu este ceea ce ne-am dorit azi. Rezultatul a fost echitabil, pentru că echipa nu a arătat bine. Am jucat foarte previzibil. Știam că ei fac densitate în zona centrală, am dus jocul foarte greu la margine și nu știu dacă ține doar de atitudinea jucătorilor acest lucru. La pauză, după o ședință mai specială s-au schimbat puțin lucrurile.

Practic, se întrerupe meciul pentru câteva zile. Îl reluăm de la 0-0, trebuie să înscriem. Și azi am vrut să înscriem. Am avut o ocazie mare, dar și ei au avut la fel. Au avut două-trei situații bune, nu ne-am descurcat pe densitate, va trebui să găsim soluții, iar returul îl vom aborda la victorie. Chiar dacă va fi un retur periculos, pentru că echipa Mioveniului joacă bine pe contraatac”, a declarat Eugen Beza la microfonul DigiSport.

Ousmane Viera: ”Trebuie să ne salvăm, să continuăm în Liga 1” 

Ousmane Viera, căpitanul și fundașul central al celor de la FC Hermannstadt, a avut un discurs tras la indigo cu cel al antrenorului său. Și el a remarcat evoluția slabă din prima repriză și faptul că jocul s-a reglat mai bine în partea a doua. Speră ca în retur să fie mai bine pentru FC Hermannstadt.

”S-a văzut că prima repriză nu am intrat bine în joc, a doua repriză am încercat să corectăm, dar era cam târziu. Eram favoriți, dar nu a fost bine cum am jucat, trebuia să fim mai concentrați, să dăm totul. Cred că avem șansa să câștigăm miercuri returul, trebuie să dăm totul.

Vom avea publicul alături de noi, va fi altceva. Trebuie să ne salvăm, să continuăm în Liga 1”, a declarat fundașul central.

FC Hermannastadt cu CS Mioveni: Cristiano Pereira – Alexandru Mățel, Ousmane Viera (cpt.), Adrian Scarlatache, Raul Opruț – Claudiu Belu-Iordache (Billal Sebaihi 68′), Baba Alhassan (Răzvan Dâlbea 84′), Romario Pires (Christopher Addae 46′), Alexandru Oroian (Petrișor Petrescu 12′) – David Mayoral, Yazalde Gomes (Drazen Bagaric 84′). Rezerve neutilizate: Ionuț Pop – Alexandru Vodă, Ionuț Stoica, Ante Aralica.

Returul, FC Hermannstadt – CS Mioveni va avea loc miercuri, 2 iunie, de la ora 19:00

În cealaltă dublă de menținere-promovare în Liga 1 se întâlnesc Dunărea Călărași și FC Voluntari.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scopul-a-scuzat-mijloacele-la-corona-brasov-pentru-accederea-in-liga-2-calin-moldovan-ne-am-propus-un-rezultat-prin-care-sa-promovam-reactia-antrenorului-dupa-succesul-cu-vedita-19187282

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-are-probleme-mari-dar-danut-coman-e-convins-ca-echipa-nu-se-va-desfiinta-anunta-ca-va-fi-un-club-important-in-liga-2-sunt-sigur-ca-domnul-niculae-va-readuce-echipa-in-prima-liga-19187253

https://liga2.prosport.ro/liga-3/baraj-promovare-in-liga-2-viitorul-selimbar-magura-cisnadie-si-scm-zalau-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1730-19187192

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 May. 2021, 18:16 Liga 2
Pe aceeași temă