Eșec fatal! CSM Slatina și antrenorul Mihai Ianovschi au reziliat contractul după înfrângerea cu Pandurii: “Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare”

Mircea OGLINDOIU, Marius ANGHEL 22 Nov. 2020, 15:28 Liga 2
Eșec fatal! CSM Slatina și antrenorul Mihai Ianovschi au reziliat contractul după înfrângerea cu Pandurii: “Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare”

Eșecul înregistrat, sâmbătă, în etapa a 13-a a Ligii 2, de CSM Slatina pe terenul ultimei clasate din Liga 2, Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, i-a fost fatal antrenorului Mihai Ianovschi (45 de ani). După discuțiile avute în această dimineață cu conducerea clubului, antrenorul originar din Pitești și-a reziliat contractul cu gruparea pe la malul Oltului, alături de care reușise să promoveze în vară.

Anunțul a fost făcut de club, pe pagina oficială de Facebook: ”Colaborarea cu antrenorul Mihai Ianovschi a încetat, astăzi, de comun acord. Clubul îi mulţumeşte pentru toată activitatea şi munca depusă, în toată această perioadă, la echipa noastră, şi îi urează succes în carieră”.

Mihai Ianovschi, demis de la CSM Slatina după înfrângerea cu Pandurii: ”Am realizat lucruri frumoase la Slatina”

Fără să explice concret motivele care au dus la despărțire, antrenorul a preferat să ureze succes echipei și i-a mulțumit! Probabil pentru faptul că i-a oferit posibilitatea să antreneze în eșalonul secund.

”Întotdeauna, de unde am plecat, am plecat cu lucrurile bune. Am realizat lucruri frumoase la Slatina. O promovare în Liga a 2-a cu o echipă tânără, poate cea mai tânără din campionat. Am întâlnit şi am lucrat cu oameni extraordinari, care se înscriu în ceea ce ar trebui să reprezinte normalitatea în fotbal. Promovarea reprezintă o pagină importantă în istoria fotbalului slătinean şi sunt bucuros că am contribuit la acest lucru. Sunt convins că se vor găsi cele mai bune soluţii, astfel încât echipa să urce într-o zonă mai liniştită a clasamentului. Consider că toţi jucătoriii cu care am lucrat au progresat, în special cei mai tineri dintre ei, şi sunt convins că, dacă vor continua să muncească, unii dintre ei vor putea face pasul mai sus. Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare. Mulţumesc CSM Slatina, BAFTĂ CSM Slatina!”, este mesajul antrenorului Mihai Ianovschi, după încetarea colaborării cu echipa din Slatina.

Ce spunea Mihai Ianovschi după meciul cu Pandurii:

”Bilanțul de până acum nu mă mulțumește, fiindcă îmi doream să avem mult mai multe puncte, dar au fost multe naivități. Nu mai vreau să mai revin la ideea că suntem o echipă tânără, fiindcă nu mai suntem la primele meciuri din Liga 2. Au trecut multe etape din acest sezon, iar jucătorii trebuie să se maturizeze. Consider că la momentul acesta avem mai puține puncte decât meritam.”

După 13 etape desfășurate în acest sezon, CSM Slatina ocupă locul 17 din 21 în clasamentul Ligii 2, cu 13 puncte acumulate în 12 meciuri, dintre care trei la ”masa verde”, după ce nu s-a prezentat la restanța cu Unirea Slobozia.

CSM Slatina mai are de jucat în acest an două meciuri: acasă, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, miercuri la 24 noiembrie, și la Concordia Chiajna, la 5 decembrie.

Rezultatele echipei CSM Slatina în acest sezon, cu Mihai Ianovschi antrenor:

Etapa 1 Liga 2: CSM Slatina – Dunărea Călăraşi 0-1
Etapa 2 Liga 2: Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina 2-1
Etapa 3 Liga 2: CSM Slatina – Rapid 0-3
Etapa 4 Liga 2: CSM Slatina – Fotbal Comuna Recea 2-0
Etapa 5 Liga 2: U Craiova 1948 SA – CSM Slatina 2-1
Turul 3 Cupa României: CSM Alexandria – CSM Slatina 0-3
Etapa 7 Liga 2: Petrolul Ploieşti – CSM Slatina 1-1
Etapa 8 Liga 2: CSM Slatina – Aerostar Bacău 2-1
Turul 4 Cupa României: CSM Slatina – Turris Oltul Turnu Măgurele 8-9 după lovituri de departajare (0-0 după 90 și 120 de minute, 8-9 la lovituri de departajare)
Etapa 9 Liga 2: ASU Politehnica Timișoara – CSM Slatina 1-0
Etapa 10 Liga 2: CSM Slatina – SCM Gloria Buzău 0-2
Etapa 11 Liga 2: Unirea Slobozia – CSM Slatina 0-3 – la masa verde
Etapa 12 Liga 2: CSM Slatina – Metaloglobus Bucureşti 1-0
Etapa 13 Liga 2: Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina 2-1

CSM Slatina, a 11-a echipă din acest sezon de Liga 2 care își schimbă antrenorul

CSM Slatina devine, astfel, a 11-a echipă care își schimbă antrenorul în acest sezon de Liga 2.

”U” Cluj (out Adrian Falub – in Costel Enache), Aerostar Bacău (out Cristian Lupuț – in Daniel Munteanu), Fotbal Comuna Recea (out Ciprian Danciu, in Nicolae Constantin), U Craiova 1948 SA (out Nicolo Napoli, in Dan Vasilică – interimar), CSM Reșița (out Alexandru Pelici – in Călin Cheregi – interimar, in Alin Minteuan), Rapid (out Adrian Iencsi – in Mihai Iosif – interimar), CS Mioveni (out Claudiu Niculescu, in Alexandru Pelici), Concordia Chiajna (out Florin Bratu, in Costel Oracă – interimar), Turris Oltul Turnu Măgurele (out Erik Lincar – in Eugen Trică) și ASU Politehnica Timișoara (out Octavian Benga, in Dan Alexa) sunt celelalte echipe care au făcut schimbări pe banca tehnică în acest sezon.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-ianovschi-suparat-dupa-ce-csm-slatina-a-fost-invinsa-de-ultima-clasata-pandurii-avem-oscilatii-din-punct-de-vedere-defensiv-cum-a-comentat-antrenorul-neprezentarea-la-restan-19159003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-la-prima-victorie-pe-noul-stadion-municipal-din-targu-jiu-echipa-fanion-a-gorjului-nu-mai-castigase-in-calitate-de-gazda-de-18-luni-a-venit-in-sfarsit-momentul-sa-ne-bucuram-si-19158904

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-decis-csm-slatina-a-castigat-la-masa-verde-meciul-restant-cu-unirea-slobozia-si-sporting-juniorul-vaslui-a-fost-declarata-invingatoare-in-fata-celor-de-la-csm-ceahlaul-19158688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sapte-meciuri-incep-la-ora-1100-cele-trei-echipe-clasate-pe-podium-joaca-in-deschiderea-rundei-19158679

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-dodoi-si-a-regasit-pofta-de-gol-la-pandurii-dupa-ce-n-a-convins-la-cfr-sepsi-sau-rapid-aici-ma-simt-cel-mai-bine-19159066

Mircea OGLINDOIU, Marius ANGHEL 22 Nov. 2020, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă