Erik Lincar aprinde iar subiectul delicat, însă îl stinge repede: ”Am auzit zvonuri, dar nu intru în detalii. Îi motivez pe fotbaliști să joace împotriva unui adversar văzut sau nevăzut.” Încă o reacție controversată a ”principalului” de la ”U” Cluj

Andrei PASCU 29 Mar. 2022, 18:22 Liga 2
Erik Lincar aprinde iar subiectul delicat, însă îl stinge repede: ”Am auzit zvonuri, dar nu intru în detalii. Îi motivez pe fotbaliști să joace împotriva unui adversar văzut sau nevăzut.” Încă o reacție controversată a ”principalului” de la ”U” Cluj

Erik Lincar a surprins când a vorbit, la finalul meciului cu Petrolul, din prima rundă a play-off-ului din Liga 2, despre anumite zvonuri legate de anumite jocuri de culise. Acum, antrenorul Universității Cluj a adus din nou în discuție acest subiect, într-un interviu acordat recent.

Dacă la finalul meciului cu Petrolul reacția lui Erik Lincar putea fi interpretată pe seama faptului că era în febra meciului, la cald, de data aceasta ”principalul” chiar a atras atenția mai mult. A vorbit despre corectitudinea care-l reprezintă, indiferent de cluburile la care a antrenat, după care despre anumite zvonuri.

Erik Lincar, încă o reacție controversată: ”Din luna ianuarie și februarie am auzit multe zvonuri, dar nu vreau să intru în detaliu”

Nici de data aceasta, la fel ca la finalul partidei de pe ”Ilie Oană”, Erik Lincar nu a vrut să detalieze subiectul. Doar a aruncat, din nou, în spațiul public informația, fără a da mai multe detalii, fără a spune mai multe despre acele zvonuri auzite.

În ianuarie și februarie, destul de recent, a punctat Erik Lincar că a auzit anumite lucruri gândite în spatele ușilor închise.

Eu de-a lungul carierei am fost într-o situație, la orice echipă am fost, prin care să joc orice meci pe teren. Deși, și în multe momente, am fost băgat la mijloc cu echipa pe care am reprezentat-o și am reușit prin rezultatele pe care le-am avut să le stric calculele și vreau să stric și de această dată calculele.

Din luna ianuarie și februarie am auzit multe zvonuri, dar nu vreau să intru în detaliu. E important ceea ce vom face noi, iar dacă vom fi puternici îi vom obliga și pe ceilalți să joace toate jocurile pe teren.

Îi motivez pe jucători să joace de fiecare dată în fața unui adversar văzut sau nevăzut”, a spus Erik Lincar la podcast-ul 100% U, citat de Sportul Clujean.

Reacția lui Erik Lincar de la finalul partidei cu Petrolul: ”Se aud multe zvonuri! Clujul nu va face cu nimeni alianță”

Nimeni din cadrul FRF nu pare că s-a sesizat în urma acestor declarații cel puțin interesante ale lui Erik Lincar, deși este la a doua astfel de reacție. Antrenorul Universității Cluj avea, cum spuneam, o reacție și mai clară la finalul jocului cu Petrolul, scor 0-0.

Sper ca toate echipele să își apere corect șansele. Se aud multe zvonuri! Clujul nu va face cu nimeni alianță. Va juca pe teren și va încerca să promoveze pe teren și nu în alte birouri”, spunea Erik Lincar la finalul jocului de la Ploiești.

”U” Cluj, imediat sub locul direct promovabil

Egalul cu Petrolul, din prima rundă a play-off-ului, a costat-o locul 2 pe Universitatea Cluj. FC Hermannstadt a trecut de Unirea Slobozia și a devansat formația lui Erik Lincar cu un punct, 44 la 43.

În etapa a 2-a a grupei pentru promovare, ”U” Cluj va juca tot în deplasare, cu Unirea Slobozia.

Foto: Ionuț Anghel și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/deja-s-a-dus-motivatia-cu-calificarea-la-euro-asigurata-nationala-sub-19-ani-a-romaniei-a-facut-act-de-prezenta-cu-islanda-u19-si-a-pierdut-rusinos-19225000

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suma-pe-care-u-cluj-o-poate-lua-in-2022-de-la-bugetul-local-cati-bani-i-au-fost-propusi-din-partea-comisiei-de-analiza-si-selectie-si-care-e-situatia-echipelor-viitorul-cluj-si-sana-19224972

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-esecuri-pe-linie-si-fara-gol-marcat-in-amicalele-din-turcia-toti-cei-10-jucatori-din-liga-2-si-liga-3-au-prins-minute-19224888

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trairile-tinerilor-din-liga-2-dupa-calificarea-la-euro-u19-albert-hofman-e-cu-gandul-si-la-u-cluj-in-timp-ce-andreas-chiritoiu-s-a-emotionat-mi-au-dat-lacrimile-19224857

 

 

 

Andrei PASCU 29 Mar. 2022, 18:22 Liga 2
Pe aceeași temă