Emoții mari în startul meciului dintre Poli și Rapid. Alexandru Cherecheș și Robert Băjan au terminat derby-ul după doar 5 minute. Ambii au fost transportați la spiral

Anda DELIU, Marius ANGHEL 01 Mar. 2020, 12:18 Campionat

Derby-ul dintre ASU Poli și Rapid a început cu un incident neplăcut. În minutul 5, Robert Băjan și Alexandru Cherecheș s-au ciocnit cap în cap și, până la pauză, ambii au ajuns la spital. Din primele informații, starea lui Cherecheș este mai îngrijorătoare, după ce a fost lovit în tâmplă. Băjan a fost eliminat la faza respectivă.

După accidentarea celor doi, jocul a fost oprit cinci minute. Băjan a și văzut cartonașul roșu din partea arbitrului Florin Mazilu, pentru că a venit din spate, spre Cherecheș. Fundașul stânga de la Poli a fost luat primul în ambulanță, cu targa, după ce a fost făcut KO. După ce a fost îngrijit de medici în salvare, la stadion, pentru că Cherecheș nu putea vorbi după lovitura la tâmplă, deși era conștient, a fost chemată o altă salvare.

Cherecheș și Băjan, duși la Spitalul Județean pentru RMN

Cherecheș nici nu își amintea nimic după lovitură. Ambulanța venită de la Spitalul Județean din Timișoara l-a luat pe jucător și l-a dus peste drum, unde se află unitatea spitalicească.

Lui Cherecheș i se va face o scanare cu computerul tomograf.

Până la urmă, după ce și Băjan a fost îngrijit în cealaltă ambulanță dintre cele două de la stadion, și pentru el a mai venit o salvare, pentru a-l transporta la Județean pentru a fi cusut la cap, unde s-a lovit de adversarul său. Rapidistul a fost conștient tot timpul, chiar s-a ridicat destul de repede de pe gazon după ce și-a lovit adversarul în cap.

În urma acestei faze cu accidentarea lui Cherecheș și eliminarea lui Băjan, cei doi antrenori, Octavian Benga, respectiv Daniel Pancu, au efecutat câte o înlocuire în minutul 11. Bonnin i-a luat locul singurului atacant al Rapidului aflat în primul 11, Labeau, în timp ce în locul lui Cherecheș a intrat Sergiu Popovici.

La cel mai mare spital din vestul țării mai funcționează un singur tomograf

Spitalul Județean din Timișoara avea trei computere tomograf. Unul este defect, iar cel mai modern a fost oprit luna aceasta, deoarece noul director spune că a descoperit că nu exista autotizație pentru aparat, nici cea sanitară, nici cea referitoare la radiații.

Singurul tomograf funcțional este mai vechi și se utilizează pentru urgențe, cum e cazul acum.

DESFĂ‚ȘURAREA meciului ASU Poli – Rapid poate fi urmărită AICI. La pauză, scorul a fost unul de egalitate, 0-0.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU și Emanuel Titus ILIEȘI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 01 Mar. 2020, 12:18 Campionat
Pe aceeași temă