Egalul cu FC Hermannstadt, picătura care a umplut paharul la Concordia Chiajna. Conducerea face ședință și dă afară jucători. Auraș Brașoveanu, nervos: ”Trebuie să înțeleagă că în Liga 2 e diferit”

Răzvan STÎNGĂ 04 Dec. 2021, 15:54 Liga 2
Egalul cu FC Hermannstadt, picătura care a umplut paharul la Concordia Chiajna. Conducerea face ședință și dă afară jucători. Auraș Brașoveanu, nervos: ”Trebuie să înțeleagă că în Liga 2 e diferit”

Concordia Chiajna nu a terminat meciurile din Liga 2, din 2021, într-o notă pozitivă. În ultimele trei runde nu a reușit să câștige, luând doar două puncte. A cedat cu 0-1 în fața Petrolului, a făcut 0-0 cu Dunărea Călărași, iar vineri, în etapa a 16-a, a urmat o nouă remiză, 0-0 cu FC Hermannstadt.

În urma disputei cu sibienii, lucrurile nu sunt prea liniștite la formația din Chiajna, care va face o analiză internă iar apoi se vor stabili numele jucătorilor care vor pleca de la echipă în această iarnă, conform președintelui Auraș Brașoveanu. Conducătorul grupării din Ilfov a recunoscut că, în ciuda numelor importante din lot pe care le are echipa sa, în special pe faza de atac, golurile nu au venit și vor fi luate măsuri.

Auraș Brașoveanu: ”Trebuie să facem analiza, după care vom discuta de măsuri” 

Un nume care poate părăsi echipa este Valentin Lazăr, venit în vară, dar care nu a reușit să marcheze decât un gol în 13 meciuri, deși Concordia Chiajna își punea mare încredere în el.

Concordia Chiajna nu mai concepe să rateze din nou obiectivul și în acest sezon. Se dorește promovarea directă în Liga 1, adică terminarea play-off-ului pe unul din primele două locuri.

Vor fi măsuri, cu siguranță! Va fi o analiză, trebuie să identificăm, în primul rând, lucrurile mai puțin bune, lucrurile care nu au stat așa cum ne-am așteptat. Ne așteaptă trei meciuri de foc pe final de sezon regular, cu trei echipe bune, care au pretenții de play-off și două dintre ele sunt pe locuri de play-off. După, urmează play-off-ul unde fiecare meci va fi pe viață și pe moarte.

Nu există un prim obiectiv, noi avem un singur obiectiv, locul 1 sau locul 2. Momentan, suntem în luptă pentru a fi în obiectiv.

(N.r. – Dacă există posibilitatea ca Valentin Lazăr să plece de la echipă) Nu mă pronunț momentan, pentru că nu e doar acest nume în discuție. Nu mă pronunț, trebuie să facem analiza după care vom discuta de măsuri și tot ce s-a întâmplat în urma analizei. Nu intru în această discuție pentru că nu am vorbit despre măsuri”, a declarat Auraș Brașoveanu la Metropola TV.

Auraș Brașoveanu: ”Jucătorii trebuie să înțeleagă faptul că în Liga 2 se joacă alt fotbal decât în Liga 1”

Apoi, conducătorul Concordiei Chiajna a analizat și ultimele trei etape în ansamblul lor, fiind, așa cum era de așteptat, nemulțumit de faptul că echipa sa nu a reușit să marcheze nici măcar un gol. E convins că o parte din vină, poate cea mai importantă, le aparține jucătorilor.

Din păcate, în ultimele trei etape nu am reușit să marcăm, dar privind partea plină a paharului, nici nu am primit gol. Nu ne bucură foarte mult că nu am primit gol, pentru că avem acest gust amar că nu reușim să marcăm. N-am reușit să acumulăm decât două puncte în ultimele trei etape.

E un cumul de factori care a dus la această statistică din dreptul golurilor marcate, care nu ne mulțumește. Unul din factori este și modul de abordare a unora dintre jucători. Trebuie să înțeleagă faptul că în Liga 2 se joacă alt fotbal decât în Liga 1.

Dacă în Liga 1 e un fotbal mai tacticizat, în Liga 2 raportul forță, viteza, implicarea fizică decid câștigătoarea unui meci”, a mai punctat Auraș Brașoveanu.

Concordia Chiajna, meciuri de foc în 2022 

Concordia Chiajna termină pe locul 4 anul, având, după 16 etape din sezonul regular, un total de 32 de puncte. În 2022, ilfovenii le vor mai întâlni pe Universitatea Cluj (deplasare), Poli Timișoara (acasă) și FC Buzău (deplasare).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-termina-anul-pe-plus-si-cu-multa-incredere-adrian-mihalcea-foarte-multumit-dupa-succesul-cu-viitorul-pandurii-am-fost-pragmatici-si-mult-mai-determinati-asa-am-obtinut-vic-19213056

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-impresie-conteaza-eugen-beza-reintalnire-cu-costel-enache-e-un-antrenor-de-la-care-am-invatat-foarte-multe-19212961

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-nu-da-vina-pe-sinteticul-de-la-chiajna-pentru-egalul-cu-concordia-cand-mingea-vine-topaita-e-si-pentru-o-echipa-si-pentru-cealalta-antrenorul-a-dezvaluit-ce-ob-19212957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-disponibilizari-la-fc-brasov-vlad-motroc-gheorghe-anton-si-bruno-vasiu-al-patrulea-jucator-exclus-din-lot-se-lasa-greu-privind-rezilierea-19212899

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Dec. 2021, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă