Continuă seria plecărilor importante de la Turris Oltul. Ionuț Cioinac nu mai rămâne nici el la Turnu Măgurele în 2021

Andrei PASCU 29 Dec. 2020, 16:07 Liga 2

De la Turris Oltul continuă să plece jucători importanți. Ultimul fotbalist care și-a încheiat conturile cu echipa din Turnu Măgurele este tot un nume cu experiență, mijlocașul defensiv Ionuț Cioinac (29 de ani).

Ionuț Cioinac a jucat 11 partide pentru Turris Oltul în acest sezon 

Cioinac a fost unul dintre cei mai utilizați jucători de la Turris Oltul în acest sezon. A fost trimis pe teren de 11 ori, 10 meciuri în Liga 2 și unul în Cupa României. În același timp, el a contribuit și cu un gol în actuala stagiune.

Ionuț Cioinac a ajuns la Turnu Măgurele iarna trecută, după experiența de la Petrolul. În dreptul mijlocașului mai apar echipele Politehnica Iași, Pandurii, Unirea Târlungeni, Farul, Dinamo, ASA Târgu Mureș și Dunărea Galați.

Mulțumim, Ionuț Cioinac!

După Ștefan Bărboianu, un alt jucător s-a despărtit astăzi de clubul nostru.

Ionuț Cioinac, mijlocasul defensiv ce a fost alături de noi din ianuarie anul acesta, și-a încheiat contractul cu AFC Turris.

Mult succes în continuare, Ionuț!”, a anunțat FC Turris Turnu Măgurele, cu privire la despărțirea de Ionuț Cioinac.

Turris Oltul a reziliat contractele cu cinci fotbaliști, dar a anunțat oficial doar trei despărțiri 

Turris Oltul s-a mai despărțit oficial de Silviu Pană (29 de ani), care a semnat deja cu Petrolul, de Ștefan Bărboianu (32 de ani), care s-ar fi înțeles și el cu ploieștenii și va fi prezentat oficial la reunirea echipei, și de Cătălin Pîrvulescu (29 de ani). La nivel neoficial, formația pregătită de Eugen Trică a renunțat la Denis Ispas (27 de ani) și la Adrian Voicu (28 de ani), care și-au găsit și ei noi angajamente. Au fost transferați de U Craiova 1948 SA.

Turris Oltul va schimba, în mare parte, strategia în a doua parte a campionatului, pentru ultimele partide din sezonul regular și după împărțirea echipelor în grupele promovare și retrogradare. Clubul din Turnu Măgurele va miza mai mult pe fotbaliști tineri.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-nu-o-duce-bine-deloc-plecarile-din-ultima-vreme-au-fost-pricinuite-de-probleme-financiare-salariile-n-au-mai-fost-platite-de-aproape-trei-luni-si-alti-doi-fotbalisti-importanti-sunt-pe-19163019

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-schimba-strategia-pentru-a-doua-parte-a-campionatului-si-va-miza-mai-mult-pe-tineri-a-renuntat-deja-la-cinci-fotbalisti-dar-numai-doua-despartiri-au-fost-anuntate-oficial-19162994

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-continua-campania-de-transferuri-oltenii-au-luat-doi-de-la-turris-oltul-19163210

 

 

Andrei PASCU 29 Dec. 2020, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă