Turris Oltul intră în topul echipelor cu multiple schimbări de antrenori în acest sezon! Teleormănenii s-au despărțit și de Marius Baciu

Turris Oltul Turnu Măgurele intră în topul echipelor cu cei mai mulți antrenori schimbați în acest sezon de Liga 2. Echipa din Teleorman s-a despărțit astăzi, 27 decembrie, de Marius Baciu (44 de ani) și va ajunge, astfel, la cel puțin patru tehnicieni pe bancă în acest campionat. Erik Lincar și Florin Bratu au antrenat și ei nou-promovata în eșalonul secund în prima parte a sezonului.

Marius Baciu a preluat Turris Oltul pe 25 octombrie, înaintea meciului cu FK Csikszereda, din etapa a 15-a a Ligii 2, și a condus echipa timp de șapte partide. El l-a înlocuit pe demisionarul Florin Bratu, care îl înlocuise pe Erik Lincar, cel care promovase echipa din Liga 3.

Până să ajungă la echipa din Turnu Măgurele, Baciu antrenase Daco-Getica, formație care s-a retras din campionat.

„Anunțăm pe această cale rezilierea de comun acord cu antrenorul principal Marius Baciu cât și cu staff-ul său. Mulțumim și mult succes în continuare!”, a anunțat clubul din Turnu Măgurele pe pagina sa de Facebook.

Cu Marius Baciu antrenor, Turris Oltul Turnu Măgurele a înregistrat două victorii (3-2 cu Sportul Snagov, 1-0 cu Pandurii), trei egaluri (3-3 cu Ripensia, 1-1 cu „U” Cluj și 1-1 cu Petrolul) și două înfrângeri (0-1 cu FK Csikszereda și 2-5 cu CS Mioveni).

Din stafful lui Marius Baciu făceau parte Alexandru Ioniță, Bucuroaia Sorin și Marian Vlad.

La finalul primei părți a sezonului, după 21 de etape, Turris Oltul Turnu Măgurele ocupă locul 5 în Liga 2, cu 32 de puncte acumulate în 20 de meciuri, fiind la trei puncte în spatele ocupantele locului 3, care duce la barajul pentru promovare, Rapid.

Antrenorii și etapele în care au condus Turris Oltul Turnu Măgurele în acest sezon: Erik Lincar (1-9), Florin Bratu (10-13), Marius Baciu (14-21, a preluat echipa în etapa a 15-a, iar meciul din etapa a 14-a a fost restanță).

Alte echipe din Liga 2 cu multiple schimbări pe banca tehnică în acest sezon: Sportul Snagov (cinci antrenori), ASU Poli (patru antrenori), Pandurii și Turris Oltul (cu câți trei antrenori).

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă