Dunărea Călărași, fără cel puțin șase jucători la meciul cu Rapid. COVID-ul și clauzele dintre cluburi îi afectează echipa de start lui Cristian Pustai: ”Nu avem ce face”

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2021, 17:41 Liga 2
Dunărea Călărași, fără cel puțin șase jucători la meciul cu Rapid. COVID-ul și clauzele dintre cluburi îi afectează echipa de start lui Cristian Pustai: ”Nu avem ce face”

Dunărea Călărași trebuie să se adapteze pentru meciul de duminică, din etapa a 20-a a Ligii 2, cu Rapid. Se confruntă în continuare cu câteva cazuri cu noul coronavirus în cadrul lotului de jucători, dar antrenorul Cristian Pustai nu poate conta nici pe câțiva fotbaliști care, din cauza anumitor clauze, nu pot evolua contra giuleștenilor.

Dunărea Călărași, fără cel puțin șase fotbaliști la meciul cu Rapid 

Dunărea Călărași a avut probleme cu COVID-19 și etapa trecută, cu FK Csikszereda (scor 1-0 pentru călărășeni), când Cristian Pustai a fost nevoit să găsească soluții pentru înlocuirea câtorva nume. Nici acum situația nu este una foarte bună, pentru că formația din Călărași are în continuare patru fotbaliști infectați.

Unul dintre ei este, cu siguranță, Robert Sălceanu, după cum a recunoscut Cristian Pustai după jocul de la Miercurea Ciuc. Este posibil ca ceilați trei să fie Sandro Djuric, Sorin Sava și Alexandru Ciucur, care au absentat, la rândul lor, cu FK Csikszereda.

Cristian Pustai a declarat pentru Liga2.ro că are și alți indisponibili, din pricina anumitor clauze care există între cele două cluburi. Este vorba de Sandro Djuric (care ar putea avea și COVID-19), Alin Cârstocea și Saifeddine Alami, care în sezonul trecut al Ligii 2 au îmbrăcat tricoul giuleștenilor, iar în vară au fost lăsați să plece la Dunărea Călărași.

”Mai avem ceva probleme legate de înfectările cu COVID-19. Mai avem patru cazuri în momentul de față. Sunt și jucători care nu pot juca în meciul cu Rapid din alte motive. Au anumite clauze și nu pot juca, pe lângă cei patru infectați. Alami, Cârstocea și Djuric, despre ei e vorba.

Știu că sunt anumite clauze, între noi și Rapid, și nu putem conta nici pe ei. Asta e, nu avem ce face, vom încerca să ne adaptăm situației”, a declarat Cristian Pustai pentru Liga2.ro.

Dunărea Călărași, runda trecută cu FK Csikszereda: Began – Andr. Rus, Bg. Șandru (cpt.), A. Lopez, C. Petre – Cr. Pușcaș, Bedea (M. Fotescu 72′) – Alami (Calu 90+3′), Cârstocea, Kanda (Bud 85′) – Val. Alexandru (I. Sîrbu 46′)
Rezerve neutilizate: Krell – Tudoran, Andr. Dobre, Tache

Dunărea Călărași își poate asigura locul de play-off după jocul cu Rapid 

Meciul dintre Dunărea Călărași și Rapid este unul dintre cele mai interesante din acest final de sezon regular, pentru că ambele echipe se află în lupta pentru play-off, cu un minus pentru oaspeți, care mai păstrează șanse mici la primele șase locuri. În cazul unui alt pas greșit al Rapidului, orice rezultat în afara unei victorii, poate anula orice șansă matematică la play-off.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și Faviu Buboi/ Mediafax Foto 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2021, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă