Două noi achiziții pentru Poli Iași. Tiberiu Serediuc și Cristian Pușcaș vor semna cu echipa lui Costel Enache

Narcis POHOAȚĂ 02 Jul. 2021, 15:33 Liga 2
Două noi achiziții pentru Poli Iași. Tiberiu Serediuc și Cristian Pușcaș vor semna cu echipa lui Costel Enache

Poli Iași continuă să se întărească în toate compartimentele. După ce mijlocașul Marian Stoenac a semnat joi seară un contract pe un sezon cu Poli, ieșenii au ajuns la un acord cu alți doi jucători din linia mediană.

Mijlocașii Tiberiu Serediuc (29 de ani) a sosit deja în Copou, iar Cristian Pușcaș (27 de ani) este așteptat și el în cursul serii de vineri, ambii urmând să semneze cu retrogradata în Liga 2 după ce vor efectua vizita medicală.

Tiberiu Serediuc și Cristian Pușcaș ajung la Poli Iași

Mijlocașul dreapta Tiberiu Serediuc, 29 de ani, vârstă pe care o împlinește chiar astăzi, 2 iulie, a jucat ultima dată la Rodos, în al doilea eșalon al Greciei, iar în carieră a mai evoluat la formațiile Jiul Petroșani, CS Otopeni, Concordia Chiajna, FC Botoșani, FC Hermannstadt și Turris Oltul Turnu Măgurele. La aceasta din urmă a prins doar 340 de minute în 8 meciuri în sezonul 2019/2020.

La rândul său, mijlocașul Cristian Pușcaș, 27 de ani, vine de la Dunărea Călărași, echipă pentru care a marcat 2 goluri în 16 meciuri. În carieră, mijlocașul dorit de Poli Iași a mai evoluat la echipele Steaua II, Gloria Buzău, Academica Argeș, Metalul Reșița, Petrolul Ploiești, UTA Arad, Turris Oltul Turnu Măgurele și în Islanda, la Fjardabyggdar.

Tot astăzi vor deveni oficial jucătorii lui Poli Iași stoperii Robert Hodorogea și Ștefan Cană, mijlocașul stânga Alexandru Stan și atacantul Andrei Istrate, acesta din urmă venind de la FCSB sub formă de împrumut.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-stan-aproape-sa-semneze-cu-poli-iasi-moldovenii-spera-sa-l-readuca-si-pe-stefan-cana-de-la-fcsb-19190902

https://liga2.prosport.ro/seria-1/benone-dohot-s-a-despartit-de-poli-iasi-antrenorul-de-portari-ofertat-de-noua-conducere-si-raspunsul-acestuia-19190970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-istrate-si-marian-stoenac-au-debutat-cu-gol-la-poli-iasi-jucatorii-utilizati-de-costel-enache-in-primul-amical-19190842

Narcis POHOAȚĂ 02 Jul. 2021, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă