FOTO și VIDEO | Dorinel Munteanu, mulțumit și nu prea după turul Dante Botoșani – SC Oțelul. Reacția ”principalului” după primele 90 de minute ale finalei pentru Liga 2

Andrei PASCU 06 Jun. 2022, 12:14 Liga 3

SC Oțelul a făcut doar un rezultat de egalitate, 1-1, în turul finalei pentru promovarea în Liga 2, cu Dante Botoșani. Deși formația lui Dorinel Munteanu pornea clar cu prima șansă în partida jucată pe Stadionul Municipal Botoșani, chiar a fost condusă, dar a reușit apoi să revină.

SC Oțelul, remiză cu Dante Botoșani în turul finalei pentru Liga 2. Reacția lui Dorinel Munteanu

Dante Botoșani a marcat în minutul 44, înainte de pauză, prin Vlad Codău, care a făcut 1-0 în urma unei erori a lui Costinel Ghiocel. Egalarea a venit în minutul 59, atunci când Francois Yabre a punctat în urma unei lovituri de colț.

Dorinel Munteanu a declarat ulterior partidei de la Botoșani că e mulțumit de evoluția Oțelului, de faptul că a dominat în mare parte, dar nu și de rezultat. Voia o victorie, chiar dacă nici remiza nu e una rea, detaliu recunoscut la interviuri.

Dorinel Munteanu: ”Trebuia să mai marcăm, am avut mai multe ocazii de gol”

Costinel Ghiocel, omul care a greșit la golul botoșănenilor, s-a accidentat în tur, dar deocamdată Dorinel Munteanu nu știe dacă poate miza pe el la returul de miercuri, de la Galați.

Mă așteptam să fie un meci foarte greu, știam adversarul, că are experiență. Eu consider că, ținând cont de faptul că am întâlnit un adversar cu care nu am mai jucat, rezultatul este ok. Trebuia să mai marcăm, am avut mai multe ocazii de gol, dar am primit gol pe o eroare personală, pe care trebuie să o eliminăm la meciul retur.

A fost un meci bun pentru noi, dar nu sunt mulțumit de rezultat. Am dominat jocul, am primit acel gol pe o eroare personală, se întâmplă, în rest adversarul a pus probleme la fazele fixe.

(N.r. – Cât de gravă e accidentarea lui Costinel Ghiocel?) Nu știm încă, nu știm ce are, dar facem tot posibilul să-l recuperăm. Vom vedea zilele acestea ce probleme are. Nu cred că e ceva grav, dar trebuie să găsim soluții dacă el nu va putea să joace”, a declarat Dorinel Munteanu la finalul jocului de la Botoșani.

Dorinel Munteanu, despre returul de la Galați: ”Așteptăm publicul în număr mare la stadion”

SC Oțelul așteaptă un număr important de fani la returul de miercuri. Dorinel Munteanu e convins că doar cu aportul suporterilor poate Galațiul să aibă din nou echipă în Liga 2, acolo unde fotbalul e mult mai vizibil și de unde se poate tinde la promovarea în Liga 1 în viitor.

Trebuie să ne recuperăm rapid, până miercuri. Așteptăm publicul în număr mare la stadion, să ne susțină, să participăm cu toții la promovare. Trebuie să revenim în Liga 2, nu va fi ușor, dar suntem pregătiți de sacrificiu.

Sunt convins că veți vedea altă echipă la meciul retur și în fața propriilor suporteri să promovăm. Nu va fi ușor, presiunea va fi mare, dar suntem pregătiți pentru a face o partidă exactă, iar rezultatul să fie în favoarea noastră”, a mai punctat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul a scos la vânzare biletele pentru returul cu Dante Botoșani

Este de așteptat ca și la returul finalei cu Dante Botoșani să vină un număr important de spectatori pentru a susține SC Oțelul. Așa s-a întâmplat și la partida retur din semifinale, cu Foresta Suceava. Din informațiile oferite de clubul din Galați la acel moment, la partida cu echipa din Suceava au fost prezenți în tribune în jur de 6.500 de oameni.

Oricum, clubul deja a scos la vânzare biletele pentru jocul de miercuri. Cel mai ieftin, la tribuna 2, costă 5 lei, iar cel mai scump, la tribuna 0, costă 20 de lei. Un bilet de acces la tribuna 1 costă 10 lei.

La cererea suporterilor noștri, clubul a decis ca accesul la manșa retur a finalei de promovare în Liga 2 să aibă loc cu bilete de acces și nu în mod gratuit așa cum se intenționa inițial. Procesul de achiziționare al tichetelor la partida SC Oțelul Galați vs Dante Botoșani, din finala de promovare în liga secundă, va fi demarat luni, 6 iunie.

Programul de achiziționare | Biletele vor fi disponibile la stadionul Oțelul, acestea urmând a fi achiziționate după următorul program:

  • Luni, 6 iunie
    – interval orar: 11:00-19:00 – toate categoriile de bilete – la magazinul oficial al SC Oțelul Galați
  • Marți, 7 iunie
    – interval orar: 11:00-19:00 – toate categoriile de bilete – la magazinul oficial al SC Oțelul Galați
  • Miercuri, 8 iunie
    – interval orar: 09:00-12:00 – toate categoriile de bilete – magazinul oficial al SC Oțelul Galați
    – interval orar: 12:00-17:30 – Tribuna 1 – la casa de bilete nr. 1 și magazinul oficial al SC Oțelul Galați
    – interval orar: 12:00-17:30 – Tribuna 2 – la casa de bilete nr. 2 și casa de bilete nr. 3

Prețurile tichetelor de acces la partida ce va avea loc miercuri, de la ora 17:30, sunt următoarele:

  • Tribuna 2 – 5 lei
  • Tribuna 1 – 10 lei
  • Tribuna 0 – 20 lei

Acces gratuit pentru copii și femei doar la Tribuna 2 | Copiii cu vârsta până în 14, dar și femeile ani vor avea acces gratuit la acest joc pe teren propriu, doar la Tribuna 2 a stadionului Oțelul, pentru alte categorii (T1 sau T0) fiind nevoie de achiziționarea biletelor.

Vino în peluză și susține echipa | De asemenea, accesul în Peluza Nord, sector B, va fi destinat în mod tradițional galeriei, iar accesul va fi liber.

Membrii socios SC Oțelul Galați vor avea acces pe stadion la toate meciurile pe baza cardului de membru din acest sezon competițional, astfel: Card alb – Tribuna 1 sau 2, Card albastru – Tribuna 0, Card Gold – Tribuna Oficială.

Pentru a evita aglomerația în ziua jocului, recomandăm tuturor suporterilor care doresc să achiziționeze bilete la acest ultimul joc al sezonului să încerce, pe cât posibil, să le procure din timp util. De asemenea, recomandăm fanilor să ajungă la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de startul jocului.

Partida SC Oțelul Galați – Dante Botoșani, din manșa retur a finalei barajului de promovare în Liga 2 se va disputa miercuri, 8 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Oțelul. Conform reglementărilor federației, partida nu va putea fi transmisă în direct de clubul nostru, această sarcină urmând a fi preluată de FRF TV”, a anunțat SC Oțelul pe site-ul oficial.

Rezumatul partidei Dante Botoșani – SC Oțelul 1-1

Progresul Spartac, cea mai clară victorie în finalele pentru Liga 2

În partidele de sâmbătă, din tururile finalelor barajelor de promovare în Liga 2, s-au înregistrat următoarele rezultate:

CSC Dumbrăvița – CSM Reșița 0-0
CS Tunari – Progresul Spartac 0-4
CSM Slatina – AFC Odorheiu Secuiesc 0-0
CS Hunedoara – Minaur Baia Mare 2-1

Foto și video: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-hunedoara-pastreaza-emotii-pentru-promovarea-in-liga-2-dupa-victoria-la-limita-cu-minaur-pe-final-in-fata-a-10-mii-de-spectatori-prezenti-pe-michael-klein-florin-maxim-19234138

https://liga2.prosport.ro/liga-3/promovarea-in-liga-2-primele-trei-meciuri-tur-din-faza-finala-a-barajului-au-loc-de-la-ora-1600-19234003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-ciubancan-calca-pe-urmele-tatalui-sau-la-poli-iasi-detaliile-mutarii-sale-de-la-soimii-lipova-la-echipa-din-copou-vom-mai-primi-alti-bani-daca-promoveaza-in-liga-1-19234133

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-spartac-e-cu-un-picior-in-liga-2-dupa-rezultatul-meciului-tur-cu-cs-tunari-andrei-erimia-nu-se-lasa-luat-de-val-e-sansa-unei-generatii-tinere-iar-ei-stiu-asta-s-19234123

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stefan-grigorie-i-a-preluat-atributiile-lui-dan-alexa-la-resita-in-barajul-de-promovare-in-liga-2-cu-dumbravita-lipsa-antrenorului-principal-conteaza-foarte-mult-si-asta-nu-se-pune-la-indoi-19234098

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-dumbravita-a-dominat-dar-nu-a-reusit-sa-se-impuna-acasa-in-turul-barajului-cu-csm-resita-cosmin-stan-tot-ei-sunt-favoriti-dar-sansele-noastre-cresc-19234066

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-slatina-a-obtinut-doar-o-remiza-in-mansa-tur-a-barajului-cu-afc-odorheiu-secuiesc-ovidiu-burca-avem-sanse-la-promovare-suntem-pozitivi-suntem-optimisti-meciul-se-va-juca-pana-la-ulti-19234054

Andrei PASCU 06 Jun. 2022, 12:14 Liga 3
Pe aceeași temă