Dorinel Munteanu, la a treia încercare să ia punct sau puncte cu CSM Reșița. Primarul: „Ar fi culmea să nu câștigăm măcar la Snagov”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2019, 18:58 Campionat
Dorinel Munteanu, la a treia încercare să ia punct sau puncte cu CSM Reșița.** Primarul:

Fără punct câștigat în cele două meciuri (0-1 cu Csikszereda și 1-2 cu Ripensia) de când a preluat CSM Reșița, Dorinel Munteanu e încrezător înaintea partidei cu penultima clasată Sportul Snagov. „Neamțul” a avut o întreagă săptămână la dispoziție să își vadă jucătorii și să se decidă asupra echipei pe care o va folosi în deplasarea de la Ghermănești, sâmbătă, de la ora 11:00, în ultima etapă a turului Ligii 2.

Dorinel Munteanu: „Indiferent cu ce echipă jucăm, noi ne dorim să câștigăm”

Reșița e fix deasupra Snagovului în clasament înaintea meciului direct, însă diferența de puncte dintre ele este una destul de mare. Cărășenii au 16 puncte, în timp ce ilfovenii au doar 8. Munteanu nu-și desconsideră adversarii.

„Pentru noi, orice joc este important din toate punctele de vedere, cel puțin de când sunt eu la echipă. În primul rând prin rezultat. Indiferent cu ce echipă jucăm, noi ne dorim să câștigăm. Din nefericire, n-am reușit în primele două etape de când conduc echipa, dar sper și sunt convins că jucătorii vor reacționa foarte pozitiv la ceea ce am făcut în ultima săptămână și vor aborda jocul la victorie. Snagovul este o echipă imprevizibilă, care poate pune probleme oricărui adversar de la nivelul Ligii a 2-a, dar totul depinde de evoluția noastră.

Din punct de vedere al lotului, nu avem nicio problemă medicală. Revine Ehmann, care la ultimul joc a fost accidentat. Sper să găsesc cea mai bună formulă, cea câștigătoare, care trebuie să ne aducă cele trei puncte. Avem nevoie de determinare mare, de ambiție, de a face ceva pentru această echipă, pentru ca în ultimele trei etape să adunăm cât mai multe puncte. Sigur, după șapte meciuri fără victorie, nu stăm foarte bine, dar după discuțiile mele cu jucătorii, individual și la nivel de echipă, din ultima săptămână, cred că i-am făcut să înțeleagă că în fotbal ai oportunitatea și șansa în fiecare săptămână să revi. Mă bazez pe cei 18 jucători din lot pe care îi deplasăm la București să aibă un singur gând: victoria. Avem o deplasare destul de lungă, dar avem timp suficient să ne refacem până la ora jocului și să fie foarte hotărâți în ceea ce fac”, a spus, la Radio Reșița, Dorinel Munteanu despre meciul cu Sportul Snagov.

Primarul Reșiței: „Sper ca măcar la Snagov să batem”

Reșița n-a mai câștigat un meci de șapte etape, perioadă în care a obținut un singur punct, cu Petrolul (1-1), și a căzut în clasament.

Întrebat ce se întâmplă cu sportul reșițean, atât la echipa de fotbal, cât și cea de handbal, primarul Ioan Popa a spus că le dă credit noilor antrenori.

„Să îi lăsăm pe noii antrenori să își revină, să își facă echipele și vedem ce o fi. La fotbal să îi dăm lui Dorinel puțin timp să își refacă echipa. Sper ca măcar mâine să batem la Snagov, ar fi culmea să nu câștigăm măcar acolo. Eu zic că după pauza competițională o să vedem o schimbare în bine”, a spus primarul Reșiței, citat de Caraș Online.

Meciul dintre Sportul Snagov și CSM Reșița se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, la Ghermănești, sat din comuna ilfoveană Snagov. Înaintea desfășurării ultimei etape a turului, Snagovul e pe poziția a 18-a, penultima a Ligii 2, cu 8 puncte, iar Reșița se află pe locul 17, cu 16 puncte. Prima clasată deasupra locurilor retrogradabile este FK Csikszereda, cu 20 de puncte.

Foto: Pál Zoltán / FK Csíkszereda

Marius ANGHEL 22 Nov. 2019, 18:58 Campionat
Pe aceeași temă