Dorin Goga și-a anunțat planurile de viitor: ”O să discut cu conducerea în această săptămână.” Ce s-a decis să facă în cazul în care nu ajunge la un acord de prelungire cu ”U” Cluj

Răzvan STÎNGĂ 27 May. 2020, 16:08 Liga 2
Dorin Goga și-a anunțat planurile de viitor: ”O să discut cu conducerea în această săptămână.” Ce s-a decis să facă în cazul în care nu ajunge la un acord de prelungire cu ”U” Cluj

Atacantul Dorin Goga, care pe 2 iulie va împlini 36 de ani, își dorește să continue la ”U” Cluj și din vară. Fotbalistului îi expiră contractul cu echipa din Ardeal la finalul lunii iunie. Experimentatul jucător va lua o decizie finală după ce va discuta cu oamenii din conducerea clubului, după cum a declarat. Ulterior va hotârî dacă prelungește înțelegerea.

Dorin Goga: ”Când m-am întors, am decis să vin acasă pentru familie şi nu o să mai plec din Cluj”

Din câte se pare, Goga ar vrea să se retragă în cazul în care propunerea pusă în față de clujeni nu va fi pe placul său. Spune de la bun început că nu e dispus să semneze cu alt club și optează să își încheie cariera de fotbalist dacă nu va pica la înțelegere cu Universitatea Cluj, club pentru care joacă din Liga a 4-a. Nu vrea să mai părăsească orașul, iar în 2016, când a revenit, principalul argument pentru care a acceptat oferta a fost acela că vrea să stea mai mult lângă familie.

O să avem o discuţie în această săptămână şi o să văd ce mi se propune. Apoi o să mă gândesc bine şi o să văd ce decizie o să iau. Oricum, e exclus să plec la altă echipă. Când m-am întors, am decis să vin acasă pentru familie şi nu o să mai plec din Cluj, a declarat Dorin Goga pentru Cluj Sport.

Atacantul e convins că ”U” se se va bate la promovare în stagiunea următoare: ”Au fost doi ani în care s-au făcut unele experimente”

În ceea ce privește sezonul nu foarte bun al echipei, atacantul născut la Zalău spune că are încredere că situația nu se va mai repeta și în stagiunea 2020-2021. În ultimii doi ani, clujenii au ratat promovarea în Liga 1, sezonul trecut chiar la barajul cu FC Hermannstadt.

”Eu cred că se învaţă din greşeli, iar anul viitor se va dori promovarea şi se va obţine. Au fost doi ani în care s-au făcut unele experimente, unele greşeli, dar acum cred că ar trebui să se ştie ce trebuie făcut ca Universitatea să promoveze”, a mai spus Dorin Goga.

În urma ”înghețării” acestui sezon de Liga 2 după doar 24 de etape, ”U” Cluj va încheia anul fotbalistic pe locul 14, cu 27 de puncte, la cinci puncte distanță de ultimul loc care în mod normal ar fi dus în Liga 3. Din Liga 2 nu va mai retrograda nimeni în acest sezon, întrucât, după cum au votat cluburile pe 13 mai din variantele propuse de Federația Română de Fotbal, campionatul se suspendă definitiv de la locul 7 în jos, iar pe teren vor mai intra doar primele șase clasate, care vor lupta pentru promovare.

Bilanțul echipei ”U” Cluj în acest sezon: 23 de meciuri, cinci victorii, 12 egaluri și șase înfrângeri. Echipa antrenată de Adrian Falub este formația cu cele mai multe rezultate de egalitate din Liga 2. În 2020, în singurele trei partide jucate, a obținut două puncte (1-1 cu Campionii FC Argeș – acasă, 2-2 cu SCM Gloria Buzău – deplasare și 1-2 cu Metaloglobus – acasă).

  • Dorin Goga se află la a doua experiență la Universitatea Cluj, după cea din intervalul 2003-2008. S-a întors în 2016. În acest sezon, a jucat în 18 meciuri, a marcat de cinci ori și a oferit două pase decisive. În cariera sa, atacantul de 1.82 m a mai fost legitimat printre altele la formațiile Poli Timișoara, Rapid, Hapoel Ramat Gan (Israel), Zhejiang Yiteng (China), Dinamo Tbilisi (Georgia) și ASA Târgu Mureș.

Foto: FC Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-are-o-prima-problema-medicala-dupa-revenirea-la-antrenamente-marius-tomozei-are-ruptura-musculara-si-a-parasit-cantonamentul-cat-va-lipsi-fundasul-19133777

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-motivele-pentru-care-marcel-puscas-e-de-parere-ca-fc-u-craiova-e-adevarata-continuatoare-a-universitatii-craiova-nu-clubul-aflat-acum-in-liga-1-infiintat-la-mogoso-19133771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-echipei-uta-sunt-ingrijorati-de-culoarea-gazonului-noului-stadion-din-arad-si-modul-in-care-e-intretinut-reactii-din-partea-firmei-care-a-montat-suprafata-de-joc-si-primaria-arad-19133768

https://liga2.prosport.ro/special/14-noi-baze-sportive-tip-1-vor-fi-construite-in-tara-de-cni-printre-beneficiare-se-numara-calarasi-resita-sau-baia-mare-comunicatul-oficial-19133765

Răzvan STÎNGĂ 27 May. 2020, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă