Doliu la Petrolul! Marcel Catinca, fost golgheter al echipei ploieștene, a decedat la vârsta de 56 de ani

Marius ANGHEL 07 Jan. 2020, 18:17 Diverse
Doliu la Petrolul!** Marcel Catinca, fost golgheter al echipei ploieștene, a decedat la vârsta de 56 de ani

Petroliștii au primit, marți, 7 ianuarie, o veste tulburătoare. Marcel Catinca, fost jucător al echipei ploieștene, a încetat din viața astăzi, la vârsta de 56 de ani, din cauza unei probleme la ficat.

Catinca a evoluat pentru Petrolul în șase sezoane, în perioada 1987 / 1993, în ediția în care echipa ajungea să dispute dubla cu Anderlecht în Cupa UEFA fiind golgheter.

După ce a plecat de la Petrolul a ajuns la FC Brașov, unde a jucat un singur meci, apoi a mers în Liga 2, la Dacia Unirea Braila. După retragerea din cariera de fotbalist, fostul fundaș reprofilat atacant a fost antrenor la grupele de juniori ale clubului Petrolul Ploiești, apoi la echipa de seniori a CSM Ploiești.

„O veste cumplită, la început de an, pentru familia petrolistă! Ne-a părăsit, mult prea devreme, Marcel Catinca (56 ani), cel care, timp de șase sezoane, între 1987 și 1993, a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”, fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA.

Pe această cale, FC Petrolul Ploiești își exprimă întreaga compasiune și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate!

Odihnește-te în pace, Marcel Catinca!”, a anunțat clubul Petrolul.

Marius ANGHEL 07 Jan. 2020, 18:17 Diverse
Pe aceeași temă